Allround medewerker

vacature Allround medewerker

Wij zoeken jou!

Wil jij deel uitmaken van een groeiend en creatief interieurbedrijf in Tienen? Ben jij punctueel, zorgvuldig en georganiseerd? Dan is dit iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een Allround medewerker (M/V/X) met veel gevoel voor orde en netheid. Iemand die als het ware onze ‘huisdame/heer’ is, en de collega’s ontzorgt door de dagdagelijks praktische taken op zich te nemen.

Wat zijn jouw taken?

 • Levering ontvangen en controleren op volledigheid en kwaliteit. Jij belt de klant bij leveringen voor ophaling. Leveringen voor ons atelier (stoffen en geconfectioneerde gordijnen) horen daar ook bij. Met veel zorg ga je na of alles tot in de perfectie is uitgevoerd.
 • Het atelier wordt één van je domeinen: je helpt de collega orde te houden in alles wat binnenkomt, over is, naar klanten moet gaan, etc
 • Jij wordt de huisdame/heer van onze showroom: nieuwe artikelen klaarmaken om uit te stallen, alle stalen terugleggen op hun plaats nadat de collega’s deze hebben voorgesteld aan de klant, vergaderzaal klaarzetten, tafel dekken en afruimen voor een vlotte middagpauze, meehelpen de showroom en onze stalen up-to-date te houden.
 • Onderhoud: Dat magazijn, atelier, de stockageruimte, onze showroom en buitenomgeving vragen een constante aanvulling en onderhoud. Ook dat is jouw terrein en verantwoordelijkheid: Aanvullen (en bijbestellen waar nodig) van de dranken, toiletpapier, zeepjes, stock bijhouden, WC en inkomhal dagelijks onderhouden, de voortuin netjes houden.
 • Onze klanten, daar leven wij voor! Soms verdienen ze dan ook al eens een extraatje. Ook daar kruipt wat tijd en voorbereiding in waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken
 • Helpende hand: daar waar de collega’s een helpende hand nodig hebben, vooral bij grotere projecten, kan jij worden ingezet. En dat kan ook al eens voor een plaatsing bij een klant zijn. Terwijl de installateur het grote werk doet, zorg jij voor de perfecte afwerking: Gordijnen netjes ophangen, nog even proper maken, die laatste kreuk uitstomen.

Wie ben jij?

 • Een diploma is niet nodig. Met een flinke dosis motivatie en een hands-on mentaliteit kom je bij ons al een eind op weg! Inzet en organisatie zijn een waardevolle skill die je nodig zal hebben.
 • Aan jou is het grove werk niet zo besteed, maar liever het fijne, met veel gevoel en oog voor detail
 • Jij gaat gestructureerd aan het werk. Weet wat je te doen staat, maakt je eigen planning, wacht niet op instructies en get the job done!
 • Je spreekt Nederlands en beschikt over een rijbewijs B.
 • Jouw voorkomen en vriendelijkheid wordt opgemerkt door je collega’s en onze klanten.
 • Onze company dog Super wordt jouw nieuwe beste vriend.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende job met uitgebreid takenpakket die je zelfstandig kan inplannen en uitvoeren.
 • Een voltijdse of deeltijdse betrekking, tussen dinsdag en zaterdag (invulling te bespreken)
 • Een professionele werkomgeving met warme collega’s.
 • Een mooi loonpakket met maaltijdchecques
 • Onmiddellijke indiensttreding. Vast na positieve interimperiode

Wie is Studio DP en wat doen we?

We zijn een designstudio, maakatelier en inrichter van interieurs en totaalprojecten. Bij ons kan je voor alles terecht wat binnen- en buitenhuisinrichting betreft, voor één of meerdere ruimtes, of het totale plaatje van raamdecoratie, muurafwerking (schilderen, behangen,…), en maakatelier (confectie, meubels op maat, tapijten, stofferingen,…), styling en zelfs een volledig 2D of 3D ontwerp.

Interesse?

Wij zijn ambitieus en blijven groeien. Ben je ervan overtuigd dat jij de perfect ondersteuning kan geven aan het team? Aarzel dan niet en neem contact op. Overtuig ons van je empathie en vlotte babbel.

Email je CV en motivatiebrief (liefst met foto) naar wecare@designpeeters.be

Lees ook ...