BOEK JE AFSPRAAK.

We ontvangen je graag in onze showroom voor een persoonlijk gesprek. Boek je persoonlijke afspraak in onze showroom. Je kan ons ook altijd bereiken via telefoon, mail of rechtsonder rechtstreeks via Whatsapp. Wat ook je voorkeur geniet. Tot binnenkort.

SLIDING GLASS I B2B

Projectontwikkelaar

Sliding Glass biedt een absolute meerwaarde aan uw project. De buitenruimtes of terrassen worden omgebouwd tot een bruikbare en beschermde binnenruimte, waarvan de waarde per vierkante meter aanzienlijk stijgt. Zonder afbreuk te doen aan je concept of design zorgen we ervoor dat een buitenruimte een gezellige binnenruimte wordt voor je klanten.

SLIDING GLASS I B2B

Architect

Het is dé architecturale oplossing om je terras, balkon of poolhouse het hele jaar door om te bouwen tot een stijlvolle en tijdloze leefruimte. Zo ontworpen dat het contact met buiten nooit verloren gaat. De glaswand trekt, samen met het licht, de natuur naar binnen. Bovendien is er slechts een eenvoudige beweging nodig om de glaswand geheel of gedeeltelijk te openen. De weggeschoven panelen nemen een beperkte plaats in en schenken zo een ruime blik op de omgeving.

SLIDING GLASS I B2B

Tuinarchitect

SLIDING GLASS is een flexibele oplossing om ruimte in te delen. Het glas geeft een strakke uitstraling en ademt gemoedelijkheid uit. Je krijgt aparte leefhoeken en tegelijk bewaar je de openheid naar de tuin en buitenruimte. Er is slechts een eenvoudige beweging nodig om de wanden opzij te schuiven en binnen en buiten met elkaar te verbinden. Laat jouw klanten tot 100 dagen per jaar langer van hun tuin genieten.