APPARTEMENT

Een plek om van te genieten.

Zo begon een persoonlijke zoektocht naar een niet alledaags overdekt terras. Geïnspireerd door toepassingen in Finland en Spanje ontstond Sliding Glass. Wij zijn creatief met ruimte. Onze glaswanden brengen het buitenleven bij jou binnen. De perfecte manier dus om jouw favoriete plek te creëren.

Sliding Glass zet je uit de wind en uit de regen. Alle ingredienten voor een koesterend comfort.

SLIDING GLASS I Appartement

Een plek om van te genieten

Door de veelzijdigheid van Sliding Glass is het ontwerp helemaal naar je hand te zetten. Een balkon geheel of gedeeltelijk dicht maken, afhankelijk van de omgevingsfactoren, geeft een zee van mogelijkheden. Een prachtige match met de rest van het gebouw.

SLIDING GLASS I Appartement

Luxueus in zijn eenvoud

Regen tikt tegen het glas, de wind loeit en raast voorbij. Zelfs de duiven vinden de weg naar jouw balkon niet. Alles blijft netjes, warm en droog. De avond valt. Je hebt nog een heerlijke lange discussie bij een glaasje wijn en kaarslicht. Schuif de panelen dicht en je behoudt de gezelligheid. Sliding Glass is kortom een ideaal product om voluit van je balkon te kunnen genieten en je hebt er geen bouwvergunning voor nodig !

Zelfs volledig open geschoven neemt het glas weinig plaats in.

SLIDING GLASS I Appartement

Glasheldere afspraken

Onze afspraken zijn glashelder. De offertes overzichtelijk en zonder verrassin­gen opgesteld, na een uitgebreide consultatie. Wij kennen jouw wensen en jij onze realisaties. We nemen je mee in elke stap die we zetten. Wij laten niets aan het toeval over en daarom werken we met onze eigen plaatsingsdiensten. Aan alles wordt zorgvuldig aandacht besteed.

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Wil je jouw dromen eerst visualiseren voordat je een beslissing neemt? Of gewoon op zoek naar inspiratie voor je tuin, poolhuis of terras? Laat je inspireren door onze projecten of neem contact op met één van de Sliding Glass collega’s. We denk graag met je mee.