WELKOM

We zijn bezorgd om ons team, om onszelf en onze familie en vrienden, onze toekomst maar zeker ook om jou. Met onze zeer ruime showroom en alle toegepaste veiligheids- en hygiënemaatregelen kunnen wij jouw veiligheid garanderen en ons bedrijf en showroom terug openstellen voor bezoek. Persoonlijk en op afspraak. Contacteer ons nu via Messenger, Whatsapp, Chat of email en we ontvangen je graag in onze volledig nieuwe showroom.

Covid-19

COVID-19 update 04/05/2020

Uiteraard zijn wij bezorgd voor de verdere verspreiding van het COVID-19 virus. Onze showrooms bestaan uit verschillende afdelingen en zijn te bezoeken voor professionelen en voor stoffenverkoop, maar met verstrengde maatregelen.

Gescheiden in -en uitgang

Met het invoeren van éénrichtingsverkeer is het voor ons eenvoudiger om het aantal bezoekers te registeren. Tegelijk voorkomen we zo een onvoorzien kruisen van bezoekers. Wij hanteren een veiligheidsmarge van 120 m² per bezoeker en verder zijn in heel ons bedrijf extra schoonmaakrondes en hygiënemaatregelen genomen.

Richtlijnen

Voor een bezoek aan onze showrooms en bedrijf hanteren wij de volgende richtlijnen:
Maak een afspraak (telefonisch/email/whatsapp/messenger) voor je onze showroom wenst te bezoeken. Zo kunnen wij de (omgevings-)veiligheid van u en onze medewerkers goed monitoren.

Bij aankomst ontsmet je je handen met de gratis beschikbare handgel aan onze hygiëne-unit aan de inkom.

  • Houd 1,5 meter afstand van zowel gasten als medewerkers.
  • Onze medewerkers zullen tijdens het gesprek met u een mondmasker dragen.
  • Op afspraak vragen wij om maximaal met 2 volwassenen komen. Gelieve de kinderen “in uw kot” te laten, om zo onze omgevingslimiet niet te overschrijden.
  • Wenst u stalenmateriaal zoals stoffen, behang of systemen vast te nemen om kunnen te voelen of korter bij te bekijken? Geen probleem. U maakt dan gebruik van de gratis beschikbare handschoenen.
  • Bent u ziek of heeft u verkoudheidsklachten, dan vragen wij u om niet naar onze bedrijven te komen voor een bezoek
  • Behoort u tot een kwetsbare groep, dan adviseren wij u om uw bezoek naar onze showrooms uit te stellen.
  • Voor elke bezoeker is er een beschikbare werktafel voorzien, deze wordt voor en na het gesprek grondig ontsmet.

Vanzelfsprekend houden wij alle ontwikkelingen rondom deze situatie nauwlettend in het oog. De gezondheid van onze gasten, klanten en medewerkers staat voorop!

IN THE PICTURE

Nu meer dan ooit vereist elke persoonlijke interactie een maximale bescherming tegen besmetting. CLAROSAFE® glass beschermt de gezondheid van je medewerkers en klanten in jouw bedrijf, showroom of horecazaak.  CLAROFLEX