.02

OVERKAPPING

Zijn transparante en verschuifbare wanden niet voldoende of juist niet mogelijk aan de bijbouw of de verbouwing? Dan kan dit uitgebreid gamma aan dak -en plafondsystemen een oplossing bieden. Doekoverkappingen of lamellendaken in gesloten, half open of volledig open positie afhankelijk van veelal wisselende weercondities. Zoek je zon -of regenafscherming in de tuin of het buitenterras? Hiervoor kunnen schaduw -of camouflagezeilen een functionele en esthetische oplossing zijn. Op maat en kleur!

VIDEO INSPIRATIE

Is uw tuin dé plek waar u tot rust komt? Of graag lange avonden doorbrengt met vrienden en familie. Dan droomt u er zeker van om daar het hele jaar door van te genieten. Een terrasoverkapping biedt de oplossing! Zeker wanneer u de zijwanden voor extra comfort afsluit met glassystemen. Of het nu koud is, waait, regent of het zonnetje schijnt: met terrasoverkapping geniet u het hele jaar van het buitenleven!

Maak het hele jaar gebruik van uw terras! Breng uw horecaterras in de juiste sfeer en trek meer gasten naar uw ambiance. Met een terrasoverkapping vergroot u de capaciteit, het comfort en zorgt u uiteraard ook voor meer omzet.

ALUMINIUM OVERKAPPING

Groot of een klein terras? Klassieke of strakke inrichting? SKYROOF is geweldige toevoeging voor iedere woning en dankzij het maatwerk geheel volgens wens te realiseren! De mogelijkheden zijn eindeloos, waaronder constructies en lamellen in elke gewenste RAL-kleur.

Schaduwzeilen maken buitenruimten comfortabeler en bruikbaarder, het hele jaar door, en bieden een hoogwaardige bescherming tegen licht en UV-stralen. Onze oplossingen zijn lichtdoorlaatbaar, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk.