POOLHOUSE

Het buitenleven én de creativiteit met ruimte geven ons de kracht om buitenruimte aangenaam te maken.

Met een 100% eigen Belgische productie brengt Sliding Glass een kwaliteitsvolle en vakkundige glaswand op de markt. Een uniek flexibel systeem met onafhankelijk, niet hangende, schuivende glaspanelen die naadloos aansluiten. Door deze en andere eigenschappen te bespelen worden dynamische ontwerpen gerealiseerd voor gewone en buitengewone toepassingen.

SLIDING GLASS I Poolhouse

Rock around the clock

Een poolhouse met Sliding Glass mag niet alleen gezien worden. Hij schenkt plezier en ontspanning! Geef hem je eigen touch en hij ‘rockt’ het hele jaar door. Leg je zwembroek dus niet te ver weg. Beschermd door de glaswanden is het elke dag hét moment voor een verfrissende duik in het zwembad.

SLIDING GLASS I Poolhouse

Openheid verbindt en verlicht

De ruimten worden zo ontworpen dat ze een subtiel contact houden met elkaar. Ook het contact met buiten is nooit ver weg. De glaswand trekt de natuur naar binnen en vormt de overgang tussen de woning en het landschap. Die combinatie zorgt voor de nodige harmonie en verbinding. Stap over de drempel en voel je thuis.

Warmte en sfeer, rust en eenheid, een nieuwe belevingsvolle plek.

SLIDING GLASS I Poolhouse

Glasheldere afspraken

Onze afspraken zijn glashelder. De offertes overzichtelijk en zonder verrassin­gen opgesteld, na een uitgebreide consultatie. Wij kennen jouw wensen en jij onze realisaties. We nemen je mee in elke stap die we zetten. Wij laten niets aan het toeval over en daarom werken we met onze eigen plaatsingsdiensten. Aan alles wordt zorgvuldig aandacht besteed.

We laten niets aan het toeval over. Van ontwerp tot plaatsing stappen we met jou mee.

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Wil je jouw dromen eerst visualiseren voordat je een beslissing neemt? Of gewoon op zoek naar inspiratie voor je tuin, poolhuis of terras? Laat je inspireren door onze projecten of neem contact op met één van de Sliding Glass collega’s. We denk graag met je mee.