SHOWROOM

Het buitenleven én de creativiteit met ruimte geven ons de kracht om buitenruimte aangenaam te maken.

Samen met onze partner StudioDP ontwikkelde we een volledig nieuwe showroom waar alle SLIDING GLASS producten getest kunnen worden in een realistische omgeving. We nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek in onze showroom. Breng je plannen, ideeën en dromen mee en we zorgen voor een oplossing op maat. Geniet van een heerlijke koffie of een glas champagne in onze bar. Samen met onze partner Elixirs Des Dieux weten we ook je andere zintuigen te prikkelen.

SLIDING GLASS I showroom

Glazen schuifwanden

Dankzij het uitgebreid assortiment aan schuifbare glaspanelen behoud je niet alleen het contact met buitenomgeving en natuur maar regel je ook de openheid in functie van de huidige buitentemperaturen. Ontdek al onze systemen in onze showroom in Tienen.

SLIDING GLASS I showroom

Overkappingen

Zijn transparante en verschuifbare wanden niet voldoende of juist niet mogelijk aan de bijbouw of de verbouwing? Dan kan dit uitgebreid gamma aan dak -en plafondsystemen een oplossing bieden. Doekoverkappingen of lamellendaken in gesloten, half open of volledig open positie afhankelijk van veelal wisselende weercondities. Ontdek ook ons assortiment overkappingen in onze showroom.

Warmte en sfeer, rust en eenheid, een nieuwe belevingsvolle plek.

SLIDING GLASS I showroom

Outside-in experience

Onze afspraken zijn glashelder. De offertes overzichtelijk en zonder verrassin­gen opgesteld no een uitgebreide consultatie. Wij kennen jouw wensen en jij onze realisaties. We nemen je mee in elke stop die we zetten. Wij laten niets aan het toeval over en daarom werken we met onze eigen plaatsingsdiensten. Aan alles wordt zorgvuldig aandacht besteed.

We laten niets aan het toeval over. Van ontwerp tot plaatsing stappen we met jou mee.

Openingsuren & contact

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Wil je jouw dromen eerst visualiseren voordat je een beslissing neemt? Of gewoon op zoek naar inspiratie voor je tuin, poolhuis of terras?

CONTACTGEGEVENS

+32 (0)16 78 18 76

hello@slidingglass.be

ambachtenlaan 26, Tienen

0489 239 399

OPENINGSUREN

SHOWROOM

MAA op afspraak

DIN – WOE – VRIJ 10u tot 18u

DON 14u tot 18u

ZAT 10u tot 17u

BUREEL

MAA – VRIJ 9u tot 17u