TERRAS

The outside-in experience.

Een uitbreiding van een buitenterras en toch afgeschermd zitten van regen en wind? Ja, graag! Dankzij het uitgebreid assortiment aan schuifbare glaspanelen behoud je niet alleen het contact met buitenomgeving en natuur maar regel je ook de openheid in functie van de huidige buitentemperaturen. In ons centraal Europees klimaat geen overbodige luxe en een ideale manier om langer en meer kunnen te genieten.

SLIDING GLASS I Terras

Genieten in totale vrijheid

In huis een open en gastvrije sfeer creëren, licht en luchtig. Door de glaspanelen geheel of gedeeltelijk open te schuiven breng je de tuin naar binnen. Het hele jaar door zomer. Vrienden uitnodigen, BBQ aansteken. Met Sliding Glass wordt je terras een warme ontmoetingsplek.

SLIDING GLASS I Terras

Veilig en robuust.

De prima waterdichtheid van het systeem, dat bovendien bestand is tegen zeer hevige windstoten, maakt van THE ONE het ideale systeem voor terrassen, poolhouses en appartementen. The One garandeert je een ongelofelijk ononderbroken panoramisch zicht in gesloten toestand. Moeiteloos  te openen en door het unieke parkeersysteem verlies je een minimale ruimte eens geopend. 

Sliding Glass zet je uit de wind en uit de regen.

SLIDING GLASS I Terras

Glasheldere afspraken

Onze afspraken zijn glashelder. De offertes overzichtelijk en zonder verrassin­gen opgesteld no een uitgebreide consultatie. Wij kennen jouw wensen en jij onze realisaties. We nemen je mee in elke stop die we zetten. Wij laten niets aan het toeval over en daarom werken we met onze eigen plaatsingsdiensten. Aan alles wordt zorgvuldig aandacht besteed.

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Wil je jouw dromen eerst visualiseren voordat je een beslissing neemt? Of gewoon op zoek naar inspiratie voor je tuin, poolhuis of terras? Laat je inspireren door onze projecten of neem contact op met één van de Sliding Glass collega’s. We denk graag met je mee.