SLIDING GLASS Poolhouse & appartementen

THE ONE
THE DOUBLE
SHOWROOM
REALISATIES
VACATURES
CONTACTEREN
GRATIS OFFERTE
PROFESSIONALS

BROCHURE AANVRAGEN

SLIDING GLASS Poolhouse & appartementen

maatwerk
tot op de milimeter

Sliding Glass is het antwoord op vouwdeuren en schuifsystemen die minder gebruiksvriendelijk zijn en een vrij zicht hinderen. Flexibiliteit is de grootste troef. De constructies van Sliding Glass zijn zo ontworpen dat je handig kunt spelen met de glazen panelen en daardoor ruimte wint in plaats van verliest. Daardoor werken we volledig op maat. In ons vernieuwd atelier werken onze vakmensen met gespecialiseerde CNC-machines om het ontwerp tot op de milimeter nauwkeurig te realiseren.

Meer weten?
Boek je online call in of bezoek onze gloednieuwe showroom in Tienen of Sint-Truiden.

uniek product,
eigen atelier.

Voor al je vragen is er één aanspreekpunt, en dat is Sliding Glass. Wij maken onze schuifwanden zelf in België, meten alles eigenhandig ter plaatse op en komen ten slotte alles zelf plaatsen. Ook als je bestelt bij één van onze dealers, zijn het onze eigen vakmensen die de installatie uitvoeren. Op die manier kan ons team het productie- en plaatsingsproces van a tot z coördineren en je verwachtingen 100% inlossen.

uitzonderlijk comfort,
op hoog niveau

De panelen van Sliding Glass werken niet zoals de standaardsystemen met glazen wanden. Het systeem kan volledig naar één kant geschoven worden en paneel per paneel opengeklapt worden in een hoek van 90 graden. De breedte is 3.5cm per paneel, dus de wand kan voor 95% van de totale breedte opengezet worden

Zo geniet je van een vrij open zicht en contact met je tuin of terras. Alle rails zijn bovendien volledig ingebouwd in de vloer zodat je niet kan struikelen. Outdoor comfort zoals je het nog nooit eerder ervaarde.

want to join our team?

Sliding Glass groeit en is steeds op zoek naar glasbewerkers, CNC-operatoren en ervaren plaatsers.

contact

SLIDING GLASS BV

Ambachtenlaan 26
3300 Tienen

Lichtenberglaan 2022
3800 Sint-Truiden

phone: +32 16 78 18 76
whatsapp: +32 489 23 93 99
email: hello@slidingglass.be

sitemap

THE ONE
THE DOUBLE
SHOWROOM
REALISATIES
VACATURES
CONTACTEREN
GRATIS OFFERTE
PROFESSIONALS

BROCHURE AANVRAGEN