Glazen schuifwand dubbel glas

Ontdek de TWO, de draaibare schuifwand met dubbel glas die een perfecte balans biedt tussen esthetiek en functionaliteit. Met zijn superieure thermische en akoestische isolatie creëert deze schuifwand een comfortabele leefomgeving die bestand is tegen elk weertype. Als echte glazen muur zorgt de dubbele beglazing van de TWO serie ervoor dat u kunt genieten van warmtecomfort in de winter en koelte in de zomer, terwijl het elegante design moeiteloos samensmelt met geavanceerde technologieën. Dit is de ideale keuze voor wie geen compromis wil sluiten tussen duurzaamheid en een verfijnde uitstraling.

Draaibaar glazen schuifwand dubbel glas

Offerte aanvraag

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field

brochure

Registreer je om onze brochure te downloaden en ontdek alle voordelen en realisaties van de draaibare schuifwand in dubbel glas, op maat gemaakt.
  SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

  Ontdek de Voordelen van de TWO:  Glazen schuifwand dubbel glas

  Welkom bij SLIDING GLASS. Ontdek de TWO, de draaibare schuifwand met dubbel glas die een perfecte balans biedt tussen esthetiek en functionaliteit. Met zijn superieure thermische en akoestische isolatie creëert deze schuifwand een comfortabele leefomgeving die bestand is tegen elk weertype.

  Superieure Thermische en Akoestische Isolatie

  Als echte glazen muur zorgt de dubbele beglazing van de TWO serie ervoor dat u kunt genieten van warmtecomfort in de winter en koelte in de zomer. Het elegante design van deze glazen schuifwand dubbel glas smelt moeiteloos samen met geavanceerde technologieën. Dit maakt de TWO tot de ideale keuze voor wie geen compromis wil sluiten tussen duurzaamheid en een verfijnde uitstraling.

  Innovatief Schuif-Draaisysteem

  SLIDING GLASS TWO tilt uw ruimte naar een hoger niveau met een schuif-draai systeem dat langdurige prestaties en een geraffineerd ontwerp biedt. Deze maatwerk glazen wand met dubbel glas is een waardevolle toevoeging aan elk project, van privéwoningen tot horecagelegenheden. De robuuste constructie van deze glazen muur en de keuze uit diverse afwerkingen maken de TWO tot een flexibele oplossing die voldoet aan al uw wensen.

  Toepassingen en Projecten

  Onze SLIDING GLASS TWO projecten demonstreren hoe onze glazen schuifwand met dubbel glas een toegevoegde waarde biedt aan diverse ruimtes. De isolatieprestaties van deze schuifwanden zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de seizoenen. Ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, deze draaibare schuifwanden met dubbel glas verhogen de energie-efficiëntie en bieden een verbeterde geluidsisolatie. Bekijk onze referentieprojecten om de impact van de TWO serie te zien en laat u inspireren voor uw eigen ruimte.

  Projecten in de kijker : TWO glazen schuifwand dubbel glas

  SLIDING GLASS TWO projecten demonstreren hoe onze glazen schuifwand dubbel glas een toegevoegde waarde biedt aan diverse ruimtes. De isolatieprestaties van deze schuifwanden zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de seizoenen. Ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, deze draaibare schuifwanden met dubbel glas verhogen de energie-efficiëntie en bieden een verbeterde geluidsisolatie. Bekijk onze referentieprojecten om de impact van de TWO serie te zien en laat u inspireren voor uw eigen ruimte.

  Boek een persoonlijke afspraak

  Ontdek hoe de draaibare glazen schuifwand dubbel glas van SLIDING GLASS TWO uw visie tot leven kan brengen. Boek een persoonlijke afspraak in onze showroom voor meer informatie en laat ons u helpen bij het creëren van de perfecte ruimte.

  Vakantieperiode

  Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

  Dit zal sluiten in 0 seconden