Glazen schuif-draaisysteem

De ONE staat synoniem voor maatwerk in zijn puurste vorm. Dit paradepaardje binnen ons assortiment van glazen schuifwanden combineert minimalistisch design met optimaal gebruiksgemak, en biedt het meest weerbestendige glazen schuifwand systeem beschikbaar. Kies voor ongeƫvenaarde transparantie met onze glazen schuifwand terrasoverkapping die naadloos integreert in elke omgeving, van poolhouse tot stadsappartement.

Offerte aanvraag

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field
SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

brochure

Registreer je om onze brochure te downloaden en ontdek alle voordelen en realisaties van de glazen schuifwand, op maat gemaakt.
  10 redenen om voor Sliding Glass ONE te kiezen:

  Onze unieke glazen schuifwanden bieden een onbelemmerd zicht door het ontbreken van verticale profielen, wat zorgt voor een elegante en ruimtelijke ervaring.

  Ons innovatieve, volledig dragend systeem maakt de installatie van een glazen schuifwand of glazen schuif-draaisysteem eenvoudig, zonder ingrijpende constructieve aanpassingen aan uw woning.

  Met slechts 3 cm brede glasprofielen, bieden onze schuifwanden een subtiele en verfijnde look die de schoonheid van glas benadrukt.

  De mogelijkheid om de onderrail bijna volledig in de vloer in te werken, zorgt voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

  Onze schuifwanden zijn vrij van plastic onderdelen en wieltjes, gebruikmakend van een gepatenteerd geleidingssysteem dat onderhoud minimaliseert en duurzaamheid maximaliseert.

  Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, inclusief technische aanpassingen zoals Z-profielen voor specifieke installatievereisten, om perfect aan uw behoeften te voldoen.

  Van offerteaanvraag tot plaatsing, alles wordt geregeld binnen ons familiebedrijf, waardoor u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en kwaliteit.

  Onze glazen schuifwanden vereisen geen bouwvergunning, wat het proces versnelt en vereenvoudigt.

  Als trots Belgisch merk garanderen wij de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, met producten die bestand zijn tegen windsterktes tot 235 km/h.

  Bij Sliding Glass begrijpen we het belang van gemoedsrust bij onze klanten. Daarom ondersteunen we onze glazen schuifwanden en glazen schuif-draaisystemen met een toonaangevende garantie en bieden we uitstekende after-sales support. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of onderhoudsbehoeften, zodat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw investering.

  portfolio

  Vul onderstaand formulier in en we sturen de volledige portfolio door via een link in de mail. Laat je inspireren door tientallen prachtige projecten.
   Glazen schuif-draaisysteem

   Veel gestelde vragen

   Ons systeem is niet hangend. Het is volledig dragend op de onderrail, waardoor we kleine glasprofielen kunnen gebruiken en je maximaal zicht kunnen garanderen. Daarnaast hebben we geen grote versterking nodig voor de bovenconstructie, een doorlopend profiel is voldoende.

   We werken uitsluitend op maat van de klant. Elk glaspaneel wordt speciaal op maat gemaakt en heeft een breedte tussen de 55-80cm. Voor het mooiste resultaat worden alle glaspanelen even groot voorzien. Indien gewenst kan het eerste paneel, ook bekend als het “deurpaneel”, iets groter worden gemaakt voor rolstoelgebruik of een gemakkelijkere toegang. Dit kan tot 100cm. Een glazen schuifwand op maat gemaakt voor jouw ruimte!

   Ja, dat is mogelijk. Omdat al het gewicht op de onderrail rust, kunnen we het systeem gemakkelijk in houten bijgebouwen plaatsen. We werken met een dubbele rail, zowel aan de boven- als onderkant, zodat we een doorbuiging van 3cm kunnen overbruggen. Dit is vooral belangrijk bij houten bijgebouwen, omdat hout kan uitzetten en krimpen door de wisselende temperaturen.

   In de meeste gevallen is dat mogelijk. Als de vloer al gelegd is, kunnen we met behulp van twee diamantschijven de juiste breedte en diepte van ons onderprofiel uit de vloer halen. Hierdoor kan het systeem alsnog worden ingebouwd en is het onderprofiel geen hindernis om veilig over te stappen.

   Ja, als een van de weinige systemen mogen we ONE plaatsen op de terrassen van appartementen. Dit komt doordat we de nodige testen hebben doorstaan op het gebied van windsnelheden. ONE is bestand tegen windsterktes tot 235 km/u. Bovendien is er geen bouwvergunning vereist, omdat we werken zonder verticale profielen.