Glazen schuifwand poolhouse

Met een glazen schuifwand poolhouse van Sliding Glass ONE transformeer je je poolhouse of veranda in een stijlvol en functioneel verlengstuk van je woning. Deze schuifwanden zijn meer dan een toevoeging; ze zijn een upgrade van comfort en stijl die je het hele jaar door laat genieten.

glazen schuifwand poolhouse

Vrijblijvende offerte

Wil je een glazen schuifwand poolhouse die precies past bij jouw stijl en behoeften? Vul je gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw project.

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field

Waarom Sliding Glass ?

Onze unieke glazen schuifwanden bieden een onbelemmerd zicht door het ontbreken van verticale profielen, wat zorgt voor een elegante en ruimtelijke ervaring.

Ons innovatieve, volledig dragend systeem maakt de installatie van een glazen schuifwand of glazen schuif-draaisysteem eenvoudig, zonder ingrijpende constructieve aanpassingen aan uw woning.

Met slechts 3 cm brede glasprofielen, bieden onze schuifwanden een subtiele en verfijnde look die de schoonheid van glas benadrukt.

De mogelijkheid om de onderrail bijna volledig in de vloer in te werken, zorgt voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

Onze schuifwanden zijn vrij van plastic onderdelen en wieltjes, gebruikmakend van een gepatenteerd geleidingssysteem dat onderhoud minimaliseert en duurzaamheid maximaliseert.

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, inclusief technische aanpassingen zoals Z-profielen voor specifieke installatievereisten, om perfect aan uw behoeften te voldoen.

Van offerteaanvraag tot plaatsing, alles wordt geregeld binnen ons familiebedrijf, waardoor u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en kwaliteit.

Onze glazen schuifwanden vereisen geen bouwvergunning, wat het proces versnelt en vereenvoudigt.

Als trots Belgisch merk garanderen wij de hoogste kwaliteit en duurzaamheid, met producten die bestand zijn tegen windsterktes tot 235 km/h.

Bij Sliding Glass begrijpen we het belang van gemoedsrust bij onze klanten. Daarom ondersteunen we onze glazen schuifwanden en glazen schuif-draaisystemen met een toonaangevende garantie en bieden we uitstekende after-sales support. Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of onderhoudsbehoeften, zodat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw investering.

Uitbreiding van leefruimte

Transformeer je poolhouse of veranda met een Sliding Glass glazen schuifwand poolhouse in een veelzijdige ruimte die je het hele jaar door kunt gebruiken. Onze schuifwanden maken het gemakkelijk om te ontspannen of gasten te entertainen met behoud van je privacy.

Vrijblijvende offerte

Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field

Oase van rust

Kies voor de serene uitstraling en het ongeëvenaarde comfort van een Sliding Glass glazen schuifwand poolhouse. Onze ontwerpen brengen een vleugje elegantie naar je achtertuin, waardoor je poolhouse een plek van ontspanning en luxe wordt.

Bezoek onze showroom

Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit en het design van onze glazen schuifwanden. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak of bezoek onze showroom in Tienen

Klantenreviews

Klanten aan het Woord: Omdat we geloven dat de beste reclame de lof van onze tevreden klanten is. Lees hier hun ervaringen met onze glazen schuifwanden voor poolhouses en ontdek waarom Sliding Glass ONE de favoriete keuze is voor een stijlvolle upgrade van buitenruimtes.

Familie Devliegere Zeer kwalitatief, mooi, wij maar ook ons bezoek waren enorm enthousiast over de afwerking!

Vakantieperiode

Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

Dit zal sluiten in 0 seconden