Glazen schuifwand poolhouse

Met een glazen schuifwand poolhouse van Sliding Glass ONE transformeer je je poolhouse of veranda in een stijlvol en functioneel verlengstuk van je woning. Deze schuifwanden zijn meer dan een toevoeging; ze zijn een upgrade van comfort en stijl die je het hele jaar door laat genieten.

Offerte aanvraag

Wil je een glazen schuifwand poolhouse die precies past bij jouw stijl en behoeften? Vul je gegevens in en ontvang een offerte op maat voor jouw project.

Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field

Gevoel van ruimte en vrijheid

Een glazen schuifwand poolhouse van Sliding Glass ONE brengt het buitenleven dichterbij. Ervaar de vrijheid met een vloeiende overgang van binnen naar buiten, perfect voor elke seizoen.

Ongeëvenaarde bescherming

Weer of geen weer, onze glazen schuifwand poolhouse oplossingen bieden bescherming tegen regen en wind, getest én goedgekeurd tot 235km/h.  Geniet van je tuin in elk seizoen, met het comfort en de veiligheid van binnen.

Geen verticale profielen

Elke glazen schuifwand poolhouse die we plaatsen verhoogt de uitstraling van je woning. De heldere en open design zorgt voor een moderne touch, terwijl het tegelijk de omgeving en jouw huis met elkaar verbindt.

Geluids- en temperatuurregeling

Een glazen schuifwand poolhouse van Sliding Glass ONE is ideaal om volop van de zon te genieten. Met het serre-effect warmt je ruimte snel op als de zon schijnt. Wordt het te warm, dan zet je simpelweg een paar panelen open voor verkoeling, terwijl je nog steeds beschut zit. Zo benut je elk zonnestraaltje optimaal, het hele jaar door.

Uitbreiding van leefruimte

Transformeer je poolhouse of veranda met een Sliding Glass glazen schuifwand poolhouse in een veelzijdige ruimte die je het hele jaar door kunt gebruiken. Onze schuifwanden maken het gemakkelijk om te ontspannen of gasten te entertainen met behoud van je privacy.

glazen schuifwand poolhouse

Oase van rust

Kies voor de serene uitstraling en het ongeëvenaarde comfort van een Sliding Glass glazen schuifwand poolhouse. Onze ontwerpen brengen een vleugje elegantie naar je achtertuin, waardoor je poolhouse een plek van ontspanning en luxe wordt.

Bezoek onze showroom

Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit en het design van onze glazen schuifwanden. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een afspraak of bezoek onze showroom in Tienen

Klantenreviews

Klanten aan het Woord: Omdat we geloven dat de beste reclame de lof van onze tevreden klanten is. Lees hier hun ervaringen met onze glazen schuifwanden voor poolhouses en ontdek waarom Sliding Glass ONE de favoriete keuze is voor een stijlvolle upgrade van buitenruimtes.

Familie Devliegere Zeer kwalitatief, mooi, wij maar ook ons bezoek waren enorm enthousiast over de afwerking!