Glazen schuifwanden voor horeca

Welkom bij Sliding Glass, jouw partner voor hoogwaardige schuifbare glassystemen, perfect geschikt voor horecazaken. Bij ons geloven we in het creëren van een buitengewone eetervaring, ongeacht het seizoen. Wist je dat je met onze Sliding Glass wanden jouw terras kan transformeren in een extra, flexibele, binnen-, of buitenruimte? Laat je niet meer verrassen door onvoorspelbaar weer en verwelkom een uniek, heel het jaar door dining-experience voor je klanten.

Unieke horeca beleving, heel het jaar door

Terwijl je klanten comfortabel binnen zitten, omringt een panoramisch uitzicht hen op de buitenwereld, of het nu zonnig, regenachtig of besneeuwd is. Dit zorgt voor een ongeëvenaarde ambiance, waarbij gasten het gevoel hebben dat ze zich tegelijkertijd binnen en buiten bevinden.

Contact met buiten, tijdens winter én zomer

Je gasten genieten van een exclusieve eetervaring met een constante connectie met de buitenwereld, ongeacht de weersomstandigheden, wat leidt tot een hogere tevredenheid en loyaliteit bij de klanten en een unieke verkooppropositie voor horecazaken.

Ondernemen zonder compromis

Bij Sliding Glass begrijpen we de specifieke behoeften van horecazaken. Met onze technologische innovaties en expertise kunnen we jouw zaak naar een hoger niveau tillen. Ontdek hoe Sliding Glass jouw horecagelegenheid kan transformeren en je gasten een onvergetelijke ervaring kan bieden. Bekijk onze producten en neem contact op voor meer informatie.

ONE vs TWO : enkel of dubbel glas?

Schuifwanden zijn de ideale oplossing om binnen- en buitenruimtes naadloos met elkaar te verbinden, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen weersinvloeden. In onze blogpost leggen we de nadruk op de beleving en vergelijken we twee verschillende schuifwanden: ONE en TWO. Hoewel beide producten hun eigen unieke voordelen hebben, richten we ons op de verschillen, met speciale aandacht voor de beleving die ze bieden in verschillende omgevingen.

Horeca projecten in de kijker