TERRASAFSLUITING HORECA

Terrasafsluiting horeca met een glazen schuifwand

Ontdek bij Sliding Glass, jouw expert in terrasafsluiting voor de horeca, hoogwaardige glazen schuifwanden, perfect voor elk horecaterras. Onze glazen schuifwanden transformeren jouw buitenruimte in een flexibele, beschutte omgeving, waardoor gasten, ongeacht het seizoen, het gevoel hebben zowel binnen als buiten te zijn. Met Sliding Glass wordt terrasafsluiting een stijlvolle uitbreiding die gasten welkom heet, het hele jaar door.

Unieke horeca beleving, heel het jaar door

Met onze terrasafsluiting voor de horeca ervaren jouw gasten comfort en stijl, omgeven door een panoramisch uitzicht dat geen weertype schuwt. Het resultaat is een ongeëvenaarde ambiance die de grenzen tussen binnen en buiten doet vervagen.

Contact met buiten, tijdens winter én zomer

Creëer met Sliding Glass een unieke eetervaring waarbij de terrasafsluiting de connectie met buiten niet verliest. Onze glazen schuifwanden verhogen de tevredenheid en loyaliteit van je gasten, wat Sliding Glass een onmisbare toevoeging maakt voor elk horecaonderneming.

Ondernemen zonder compromis

Bij Sliding Glass staan we klaar om met terrasafsluiting horeca-gelegenheden te transformeren. We tillen jouw zaak naar een hoger niveau met onze glazen schuifwanden, waarbij je gasten een onvergetelijke ervaring wordt geboden. Bekijk onze producten en neem contact op voor meer informatie.

ONE vs TWO : enkel of dubbel glas?

Schuifwanden zijn de ideale oplossing om binnen- en buitenruimtes naadloos met elkaar te verbinden, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen weersinvloeden. In onze blogpost leggen we de nadruk op de beleving en vergelijken we twee verschillende schuifwanden: ONE en TWO. Hoewel beide producten hun eigen unieke voordelen hebben, richten we ons op de verschillen, met speciale aandacht voor de beleving die ze bieden in verschillende omgevingen.

Terrasafsluiting voor horeca in de kijker

Vakantieperiode

Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

Dit zal sluiten in 0 seconden