CONTACT

Ambachtenlaan 26
3300 Tienen

phone: +32 16 78 18 76
email: hello@slidingglass.be

2023

UITBREIDING PRODUCTGAMMA

Naast de stijgende vraag naar glazen schuifwanden met volledig panoramisch zicht – ONE – steeg ook de vraag naar een meer isolerende variant. Met een betere thermische en geluidsisolatie lanceerden we begin 2023 TWO. De start ook van een volledig nieuw productiegamma waar unieke en flexibele glascreaties centraal staan.

2023

OPSTART AUTOMATISCHE CNC PRODUCTIE

Uitbreiding van capaciteit en groei in productie zonder compromis te sluiten in kwaliteit was onze volgende uitdaging. Door het productieproces te optimaliseren en de uitrol van een volledig nieuwe CNC machine gaan beide hand in hand. Met de uitbreiding van het team en een efficientere productie halveren we de wachttijd voor nieuwe installaties.

2022

OPENING NIEUWE PRODUCTIEHAL BRUSTEM

Door de groeinde vraag naar glazen schuifwanden voor appartementen en poolhouses sloegen we de handen in elkaar met partnerbedrijf ALU2+ en breidden we onze productiecapaciteit verder uit. Met de showroom in Tienen en de volledige Belgische productie in Brustem zijn de 3 installatieteams klaar voor verder groei.

2019

OPENING NIEUWE SHOWROOM TIENEN

Samen met zusterbedrijf STUDIO DP werd in de Ambachtenlaan 26 (Tienen) een volledig nieuwe showroom gebouwd. Een oase van interieur- en exterieurinrichting waar de afscheiding tussen binnen en buiten centraal staat. Schuif voortaan aan aan de bar en bespreek je project tussen alle demoinstallaties van SLIDING GLASS.

2016

UITBREIDING MANAGEMENT TEAM

Na haar Bachelor studie wiskunde aan de KUL besliste Lise Vanhoegaerden om in de voetsporen van Steven en Clo te treden en het management team van SLIDING GLASS te vervoegen. Samen met haar vader bouwde ze de commerciele strategie van SLIDING GLASS verder uit tot het bedrijf van vandaag.

2015

100% BELGISCHE PRODUCTIE

Het voordeel van een 100% Belgische productie ligt in de ongeëvenaarde kwaliteit en flexibiliteit die het biedt. Met strikte kwaliteitscontroles op elke fase van het productieproces en de mogelijkheid om snel in te spelen op specifieke vereisten, kunnen we premium producten leveren, die perfect aansluiten op de behoeften, zonder concessies te doen aan vakmanschap en duurzaamheid.

2011

OPSTART PRODUCTIE UNIT BELGIË

Met het oog op groei en capaciteit hebben we een Belgische productie-eenheid opgestart om efficiënter te kunnen voldoen aan de toenemende vraag naar onze producten en onze klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn.

2010

GESELECTEERD BIËNNALE KORTRIJK

De Biennale Interieur is een internationale design-biënnale voor hedendaagse interieur-vormgeving.  Tijdens deze beurs tonen interieurfabrikanten hun nieuwe of vernieuwende interieurproducten aan zowel een vakpubliek als aan het grote publiek. Voor SLIDING GLASS was dit de introductie naar (interieur)architecten en de start van een B2B strategie.

2009

EERSTE EIGEN INSTALLATIE TEAMS

Het oprichten van ons eerste eigen installatieteam was een weloverwogen stap om onze focus op kwaliteit te versterken. Door een toegewijd team te hebben dat speciaal is opgeleid voor onze complexe installaties, kunnen we een nauwkeurige en deskundige uitvoering garanderen bij elke installatie.

2007

EERSTE SLIDING GLASS INSTALLATIE

De eerste SLIDING GLASS installatie vond plaats in 2007, een mijlpaal die de start markeerde van een nieuwe era in moderne buitenruimtes en flexibele schuifwanden.

2005

OPRICHTING LIMP

Oprichting LIMP bvba door Steven Vanhoegaerden. Limp B.V.B.A. (Tienen), dat in België optreedt als officieel distributeur van de Spaanse glasproducent All Glass Comfort Systems S.L. (Poligono Villarosa, Malaga), introduceert Sliding Glass. Dat is een nieuw en innovatief systeem waarbij glazen wanden, zonder frame, worden gebruikt om een terras, balkon of pergola tot een comfortabele woonruimte om te bouwen.

unieke glasproducten,
eigen plaatsing en atelier.

Onze innovatieve glassysteem met schuifbare glaspanelen zorgen voor meer contact met de omgeving en laten toe om de openheid ervan te regelen in functie van alle weersomstandigheden. In de winter geniet u van een aangenaam klimaat achter glas, in de zomer zorgt u voor een fris briesje door de panelen naar wens open te schuiven. Ongeziene en bijzonder sterke systemen die talloze mogelijkheden bieden om het buitenleven in een handomdraai naar binnen te brengen. Met de Sliding Glass producten kan je het buitenseizoen moeiteloos verlengen en zo langer zorgeloos genieten van een barbecue met vrienden of een rustpauze na die duik in het zwembad. The good life, gewoon bij u thuis.

want to join our team?

Sliding Glass groeit en is steeds op zoek naar glasbewerkers, CNC-operatoren en ervaren plaatsers.