Ontdek de Sliding Glass Showroom

Wanneer u onze showroom binnenstapt, treedt u een wereld binnen waar elke glazen schuifwand niet alleen een product is, maar een deel van een groter verhaal. Ontworpen om u het gevoel te geven daadwerkelijk in uw eigen poolhouse of woonkamer te staan, presenteert onze showroom de pracht van de ONE, TWO en ROLL systemen in hun natuurlijke habitat. Volledig ingericht en zorgvuldig gestyled, kunt u de ware essentie van Sliding Glass ervaren en visualiseren hoe het uw ruimte kan transformeren.

Een ruimte van mogelijkheden

Onze showroom is zorgvuldig ontworpen om u een authentieke ervaring te bieden. U kunt door ruimtes wandelen die volledig zijn uitgerust met onze ONE, TWO en ROLL glazen schuifwanden, alsof u door uw toekomstige poolhouse of vernieuwde woonkamer loopt. Elke setting is een bewijs van de veelzijdigheid en aanpassingsvermogen van onze systemen – een plek waar u kunt dromen en plannen kunt maken voor uw eigen unieke ruimte.

SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden
SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

Ervaring dhr. M.L.

Toen ik de Sliding Glass showroom bezocht, verwachtte ik gewoon wat glazen schuifwanden te zien. Ik werd niet alleen hartelijk ontvangen, maar ook meegenomen op een reis van wat mijn poolhouse zou kunnen zijn. De manier waarop de showroom is ingericht, met de ONE, TWO en ROLL systemen prachtig tentoongesteld in realistische woonruimtes, maakte het makkelijk om me voor te stellen hoe het mijn eigen leefruimte kon verbeteren. Het team van Sliding Glass verkoopt niet zomaar producten; zeĀ  helpen je je ruimte te visualiseren. De ervaring was oprecht, persoonlijk en zeer inspirerend. Ik ben weggegaan met een ontwerp voor mijn poolhouse en het vertrouwen dat Sliding Glass die visie werkelijkheid kan maken.