Glazen schuif-draaisysteem

De ONE staat synoniem voor maatwerk in zijn puurste vorm. Dit paradepaardje binnen ons assortiment van glazen schuifwanden combineert minimalistisch design met optimaal gebruiksgemak, en biedt het meest weerbestendige schuifwand systeem beschikbaar. Kies voor ongeëvenaarde transparantie met onze schuifwand terrasoverkapping die naadloos integreert in elke omgeving, van poolhouse tot stadsappartement.

Offerte aanvraag

Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field
SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

brochure

Registreer je om onze brochure te downloaden en ontdek alle voordelen en realisaties van de glazen schuifwand, op maat gemaakt.  portfolio

  Vul onderstaand formulier in en we sturen de volledige portfolio door via een link in de mail. Laat je inspireren door tientallen prachtige projecten.   Glazen schuif-draaisysteem

   unieke glasproducten,
   eigen plaatsing en atelier.

   Voor al je vragen is er één aanspreekpunt, en dat is Sliding Glass. Wij maken onze schuifwanden zelf op maat in België, meten alles eigenhandig ter plaatse op en komen ten slotte alles zelf plaatsen. Op die manier kan ons team het productie- en plaatsingsproces van A tot Z coördineren en je verwachtingen 100% inlossen.

   Veel gestelde vragen

   Ons systeem is niet hangend. Het is volledig dragend op de onderrail, waardoor we kleine glasprofielen kunnen gebruiken en je maximaal zicht kunnen garanderen. Daarnaast hebben we geen grote versterking nodig voor de bovenconstructie, een doorlopend profiel is voldoende.

   We werken uitsluitend op maat van de klant. Elk glaspaneel wordt speciaal op maat gemaakt en heeft een breedte tussen de 55-80cm. Voor het mooiste resultaat worden alle glaspanelen even groot voorzien. Indien gewenst kan het eerste paneel, ook bekend als het “deurpaneel”, iets groter worden gemaakt voor rolstoelgebruik of een gemakkelijkere toegang. Dit kan tot 100cm. Een glazen schuifwand op maat gemaakt voor jouw ruimte!

   Ja, dat is mogelijk. Omdat al het gewicht op de onderrail rust, kunnen we het systeem gemakkelijk in houten bijgebouwen plaatsen. We werken met een dubbele rail, zowel aan de boven- als onderkant, zodat we een doorbuiging van 3cm kunnen overbruggen. Dit is vooral belangrijk bij houten bijgebouwen, omdat hout kan uitzetten en krimpen door de wisselende temperaturen.

   In de meeste gevallen is dat mogelijk. Als de vloer al gelegd is, kunnen we met behulp van twee diamantschijven de juiste breedte en diepte van ons onderprofiel uit de vloer halen. Hierdoor kan het systeem alsnog worden ingebouwd en is het onderprofiel geen hindernis om veilig over te stappen.

   Ja, als een van de weinige systemen mogen we ONE plaatsen op de terrassen van appartementen. Dit komt doordat we de nodige testen hebben doorstaan op het gebied van windsnelheden. ONE is bestand tegen windsterktes tot 235 km/u. Bovendien is er geen bouwvergunning vereist, omdat we werken zonder verticale profielen.