THE ONE, prachtige glazen schuifwanden voor poolhouse, terras of appartement.

THE ONE is het absolute paradepaardje binnen ons gamma “glazen schuifwanden”.  Minimalistisch design, hoog gebruiksgemak en het meest weerbestendige systeem op de markt.

The One garandeert je een ongelofelijk ononderbroken panoramisch zicht in gesloten toestand. Moeiteloos  te openen en door het unieke parkeersysteem verlies je een minimale ruimte eens geopend. De onderrail kan feilloos ingewerkt worden. Poedercoating in elke gewenste kleur zodat dit minimalistisch systeem nog meer aansluit met je bestaande buitenschrijnwerkerij. Zeer geschikt voor lichtere constructies want het gewicht steunt volledig op de onderste (verzonken)  rail. De prima waterdichtheid van het systeem, dat bovendien bestand is tegen zeer hevige windstoten, maakt van THE ONE het ideale systeem voor poolhouses en appartementen.

POOLHOUSE

Een poolhouse met Sliding Glass mag niet alleen gezien worden. Het schenkt plezier en ontspanning! Geef het je eigen touch en ‘rock’ het hele jaar door. Leg je zwembroek dus niet te ver weg. Beschermd door de glaswanden is het elke dag hét moment voor een verfrissende duik in het zwembad.

SLIDING GLASS I Terras

TERRAS

In huis een open en gastvrije sfeer creëren, licht en luchtig. Door de glaspanelen geheel of gedeeltelijk open te schuiven breng je de tuin naar binnen. Het hele jaar door zomer, vrienden uitnodigen en de barbecue aansteken. Met Sliding Glass wordt je terras een warme ontmoetingsplek.

SLIDING GLASS I Appartement

APPARTEMENT

Door de veelzijdigheid van Sliding Glass is het on twerp helemaal naar je hand te zetten. Een balkon of terras geheel of gedeeltelijk dicht maken, afhankelijk van de omgevingsfactoren, geeft een zee van mogelijkheden. Een prachtige match met de rest van het gebouw. Sliding Glass heeft geen verticale profielen. Zo geniet je vanop je balkon, voluit van de Jigging en steelt het uitzicht de show.

Op zoek naar inspiratie?

Benieuwd wat we voor jouw project kunnen betekenen? Wil je jouw dromen eerst visualiseren voordat je een beslissing neemt? Of gewoon op zoek naar inspiratie voor je tuin, poolhuis of terras? Laat je inspireren door onze projecten of neem contact op met één van de Sliding Glass collega’s. We denk graag met je mee.