.04

OUTDOOR LIVING

Een terrasoverkapping met een lamellen dak is een aanwinst voor uw woning en tuin of dakterras. Onze serie hoogwaardige lamellen overkappingen zijn een toonbeeld van kracht: de SKYROOF staat als een huis. Strak, solide en betrouwbaar. Multifunctioneel en stijlvol design.

Draagbare audioapparaten hebben de manier veranderd waarop we naar muziek luisteren. Telefoons en tablets zijn nu onze primaire muziekbron. Maar voor audiofielen die op zoek zijn naar verbluffende geluidskwaliteit zonder het ongemak van draden zijn er slechts kleine carry-on tot middelgrote draagbare luidsprekers beschikbaar.

VERWARMING

De Belgische zomers zijn niet altijd even stralend en warm. Daarom kan het, zelfs tijdens de zomer, ’s avonds behoorlijk afkoelen. Op deze kille momenten, of wanneer het najaar reeds gestart is, zorgt een terrasverwarming voor extra gezelligheid en warmte. Je kan zo langer van je tuin, terras of veranda genieten wanneer het er aangenaam warm is.

Van zodra het buiten warmer wordt en de zon begint te schijnen, beginnen we weer en masse vlees te roosteren op de grill. Maar barbecueën is niet zomaar samen vlees bakken buiten. Het is het oerritueel dat onze moderne menselijkheid het best illustreert, én waar we meer dan ooit naar snakken.