thermische en akoestische isolatie schuifwand

Dankzij het gebruik van dubbele beglazing biedt de TWO schuifwand uitstekende thermische en akoestische isolatie. Klanten kunnen genieten van een aangename en comfortabele leefruimte, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De dubbele beglazing minimaliseert warmteoverdracht, waardoor warmteverlies wordt verminderd tijdens koude wintermaanden. Deze state-of-the-art schuifwand combineert een elegant design met geavanceerde technologieën.

portfolio

Geef ons je email adres en we sturen de volledige portfolio door via een link in de mail. Laat je inspireren door tientallen prachtige projecten.  SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

  dubbel glas,
  unieke eigenschappen

  De duurzame constructie en hoogwaardige aluminium T5-6063 zorgen voor langdurige prestaties en een geraffineerd design. Een waardevolle investering voor elk privéproject of toepassing in de horeca. De TWO constructie is op maat en kan volledig geconfigureerd worden naar wens. Dubbele beglazing, Argon of Krypton gas, geanodiseerd aluminium of alle beschikbare RAL kleuren, grijze of zwarte borstels zijn slecht een deel van de mogelijke configuraties. Wil je meer weten over TWO, afstemmen wat deze oplossing voor jouw project kan betekenen of twijfel je nog tussen de verschillen met onze unieke ONE? Boek je persoonlijke afspraak en we begeleiden je met veel plezier door alle keuzes.

  SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden
  SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

  Projecten in de kijker

  Schuifwanden met dubbel glas zijn bieden toegevoegde waarde vanwege hun vermogen om een comfortabele en geïsoleerde omgeving te creëren. Ze bieden betere thermische isolatie en geluidsdemping, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Deze dubbele beglazing minimaliseert warmteverlies in de winter en houdt de warmte buiten in de zomer, waardoor de energie-efficiëntie van gebouwen wordt verbeterd.

  Veel gestelde vragen

  De wand is dragend op de onderzijde wat een optimale water/windafsluiting garandeert. Er is door deze gepatenteerde techniek zo goed als geen enkele kier. Tussen de glazen wordt een afneembare siliconestrip voorzien om 100% winddichtheid te bekomen. Doordat het systeem dragend is, zijn de profielen de kleinste op de markt verkrijgbaar.

  Alle wanden worden uitgevoerd in 28mm gehard gelaagde beglazing.

  We werken uitsluitend op maat van de klant. Elk glaspaneel wordt speciaal op maat gemaakt en heeft een breedte tussen de 40-80cm. Voor het mooiste resultaat worden alle glaspanelen even groot voorzien. Het maximum aantal panelen per schuifwand is 14 en deze kunnen links of rechts samengebracht worden om de want te openen.

  4/20/4 – 5/18/2 – 6/16/6

  • selectief glas
  • veiligheidsglas
  • argon of krypton gas
  • solar control glas

  geanodiseerd aluminium of RAL kleuren zijn beschikbaar voor de schuifwand. Alle andere systeem componenten zijn beschikbaar in grijze, zwarte of witte oppervlakte.

  PRIVE

  OUTDOOR: Pergola, balkon, terras, veranda

  INDOOR: extra leefruimte

  HORECA

  OUTDOOR: café, restaurant, shops

  INDOOR: vergaderzaal, extra ruimtes