Draaibare schuifwand dubbel glas

Ontdek de TWO, de draaibare schuifwand met dubbel glas die een perfecte balans biedt tussen esthetiek en functionaliteit. Met zijn superieure thermische en akoestische isolatie creëert deze schuifwand een comfortabele leefomgeving die bestand is tegen elk weertype. De dubbele beglazing van de TWO serie zorgt ervoor dat u kunt genieten van warmtecomfort in de winter en koelte in de zomer, terwijl het elegante design moeiteloos samensmelt met geavanceerde technologieën. Dit is de ideale keuze voor wie geen compromis wil sluiten tussen duurzaamheid en een verfijnde uitstraling.

Offerte aanvraag

Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field

brochure

Registreer je om onze brochure te downloaden en ontdek alle voordelen en realisaties van de draaibare schuifwand in dubbel glas, op maat gemaakt.
  SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

  dubbel glas,
  schuif-draai systeem

  SLIDING GLASS TWO tilt uw ruimte naar een hoger niveau met een schuif-draai systeem dat langdurige prestaties en een geraffineerd ontwerp biedt. Deze maatwerk schuifwand met dubbel glas is een waardevolle toevoeging aan elk project, van privéwoningen tot horecagelegenheden. De robuuste constructie en de keuze uit diverse afwerkingen maken de TWO tot een flexibele oplossing die voldoet aan al uw wensen. Ontdek hoe deze draaibare schuifwand dubbel glas uw visie tot leven kan brengen en boek een persoonlijke afspraak voor meer informatie.

  SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden
  SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

  Projecten in de kijker

  SLIDING GLASS TWO projecten demonstreren hoe onze glazen schuifwand met dubbel glas een toegevoegde waarde biedt aan diverse ruimtes. De isolatieprestaties van deze schuifwanden zorgen voor een comfortabel binnenklimaat, ongeacht de seizoenen. Ideaal voor zowel residentiële als commerciële toepassingen, deze draaibare schuifwanden met dubbel glas verhogen de energie-efficiëntie en bieden een verbeterde geluidsisolatie. Bekijk onze referentieprojecten om de impact van de TWO serie te zien en laat u inspireren voor uw eigen ruimte.