Glazen schuifwand terras Antwerpen (Bonheiden)

Glazen schuifwand terras Antwerpen

Glazen schuifwand terras Antwerpen (Bonheiden)

Een Klassiek Terras Getransformeerd in Bonheiden

In het hart van Antwerpen, te midden van de schilderachtige gemeente Bonheiden, brengt SLIDING GLASS een innovatie die de esthetiek en functionaliteit van klassiek gebouwde huizen naar een hoger niveau tilt. Met de installatie van onze SLIDING GLASS ONE in een overdekt terras, verrijken we uw woonervaring door moderne finesse te koppelen aan traditionele charme.

Minimalistisch Ontwerp ontmoet Klassieke Schoonheid

Het huis in Bonheiden, opgetrokken in een elegante, witte stijl, wordt nu gekenmerkt door een glazen schuifwand terras dat subtiele moderniteit ademt. De SLIDING GLASS ONE onderscheidt zich door zijn minimaal glasprofiel van slechts ongeveer 3cm. Hierdoor is er een bijna onbelemmerd uitzicht en een overvloed aan natuurlijk licht uw leefruimte binnenstromen.

Naadloze Integratie met Uw Terras

De innovatie strekt zich verder uit naar de installatie van de rail, vakkundig ingewerkte onderrail in de terrastegel van uw overdekte terras in Bonheiden. Deze naadloze integratie zorgt voor een vloeiende overgang tussen de binnen- en buitenruimte, terwijl het esthetische integriteit en eenheid met het klassieke ontwerp van het huis behoudt.

Verhoog de Waarde en Beleving van Uw Huis

Door te kiezen voor een glazen schuifwand terras van SLIDING GLASS in Antwerpen, investeert u in een element dat niet alleen de visuele aantrekkingskracht van uw woning verhoogt maar ook de levenskwaliteit verbetert. Dat stelt u in staat om het hele jaar door van uw terras te genieten, ongeacht het weer.

Waarom Kiezen voor SLIDING GLASS in Bonheiden?

Voor iedereen die hun buitenleven willen verrijken met een mix van klassieke elegantie en moderne innovatie, biedt SLIDING GLASS ONE een oplossing. Ons toegewijde team zet zich in om uw visie te realiseren, met een focus op precisie, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Maak Nu een Afspraak in Onze Showroom of Vraag een Offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het verrijken van uw landelijk poolhouse met onze schuifwanden? Maak een afspraak in onze showroom voor persoonlijk advies of vraag een offerte aan. Ons team staat klaar om u te begeleiden naar een oase van licht, luxe en comfort.

Contacteer ons via hello@slidingglass.be of boek een afspraak/vraag een offerte aan

Showroom Sliding Glass

ma: op afsrpaak

di-vrij: 10-18u

zat: 10-17u

 

 

Inspiratie

Vakantieperiode

Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

Dit zal sluiten in 0 seconden