Glazen schuifwand terras Antwerpen

glazen schuifwand terras

Glazen schuifwand terras Antwerpen

Laat me je meenemen in de wereld van Sliding Glass ONE, waar we de kunst van het transformeren van je terras met een glazen schuifwand terras tot in de perfectie beheersen. Stel je een oplossing voor die niet alleen je buitenruimte verfraait maar ook naadloos verbindt met je interieur, en dat allemaal met de trots van Belgische kwaliteit en het precisiewerk van maatwerk.

Wanneer je kiest voor een glazen schuifwand terras van Sliding Glass ONE, kies je voor meer dan alleen een upgrade van je terras. Je kiest voor een lifestyleverandering, een dagelijkse uitnodiging om te genieten van het buitenleven zonder ook maar iets van het comfort van je woning op te geven. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om je terras te veranderen in een veelzijdige ruimte die je het hele jaar door kunt gebruiken.

Zeg vaarwel tegen Verticale Profielen

Een van de kenmerken die onze glazen schuifwand terras uniek maakt, is het ontbreken van verticale profielen. Dit innovatieve ontwerp biedt je een onbelemmerd uitzicht en versterkt het gevoel van openheid. Het minimalistische design past perfect bij moderne architectuurtrends en maximaliseert de natuurlijke lichtinval in je huis.

Innovatie tot in de Details: De Ingewerkte Onderrail

Duurzaamheid en onderhoudsgemak staan centraal bij elk door ons ontworpen glazen schuifwand terras. Ons systeem omvat een ingenieus ontworpen onderrail die bijna volledig in de vloer wordt ingewerkt, wat zorgt voor een veilige en strakke afwerking zonder struikelgevaar. Dit benadrukt onze toewijding aan zowel functionaliteit als esthetiek.

Belgisch Maatwerk en Kwaliteit op zijn Best

Elk glazen schuifwand terras dat we installeren is het resultaat van ons Belgisch vakmanschap, afgestemd op jouw unieke wensen en eisen. Als een familiebedrijf hechten we veel waarde aan directe en persoonlijke service. We zijn trots op onze producten van topkwaliteit, die we met zorg en precisie in België vervaardigen.

Sterk tegen wind & veilig af te sluiten

Onze glazen schuifsystemen zijn niet alleen een lust voor het oog; ze zijn ook gebouwd om te weerstaan aan de kracht van de natuur. Getest om windstoten tot 235 km/u te weerstaan, bieden onze systemen een veilige haven, ongeacht het weer. Dit is de combinatie van veiligheid en stijl die je zoekt.

Maak het Buitenleven Onderdeel van Je Dagelijks Leven

Is het tijd om je terras opnieuw te ontdekken met een glazen schuifwand terras van Sliding Glass ONE? Open de deur naar een nieuwe wereld waar je buitenruimte naadloos overgaat in comfort en stijl. Met onze oplossingen wordt elk moment thuis een kans om te genieten van de buitenlucht, zonder concessies te doen aan comfort.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via hello@slidingglass.be of boek een afspraak/vraag een offerte aan. Of kom langs in onze showroom om onze producten in het echt te ervaren en laat je inspireren voor je volgende project.

Bezoek onze showroom op de volgende tijden:

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag tot Vrijdag: 10:00 – 18:00
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00

Sliding Glass ONE is hier om je te helpen je droom van het ideale buitenleven te realiseren. Met onze glazen schuifwand terras oplossingen is jouw terras niet meer zomaar een terras, maar een verlengstuk van je leefruimte.

Inspiratie

Vakantieperiode

Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

Dit zal sluiten in 0 seconden