glazen schuifwand poolhouse Hoegaarden

SLIDING GLASS

Welkom bij SLIDING GLASS, dé specialist in hoogwaardige, op maat gemaakte schuifglassystemen. Als toonaangevende producent en installateur combineren we unieke ontwerpen, niche-expertise en ongeëvenaarde flexibiliteit die perfect passen bij uw specifieke behoeften en stijl. Wij begrijpen de complexiteit van elke installatie en ons ervaren team van professionals beschikt over diepgaande kennis en vaardigheden om zelfs de meest uitdagende projecten aan te pakken. Of u nu op zoek bent naar een schuifglassysteem voor je poolhouse, veranda, appartement, horecazaak of winkel, wij hebben de expertise in huis om uw renovatie of nieuwbouwproject te realiseren.

Slide into Elegance:

Unlock Your Space with Sliding Glass.

Extra ruimte,
a la carte ...

Onze innovatieve glassysteem met schuifbare glaspanelen zorgen voor meer contact met de omgeving en laten toe om de openheid ervan te regelen in functie van alle weersomstandigheden. In de winter geniet u van een aangenaam klimaat achter glas, in de zomer zorgt u voor een fris briesje door de panelen naar wens open te schuiven. Ongeziene en bijzonder sterke systemen die talloze mogelijkheden bieden om het buitenleven in een handomdraai naar binnen te brengen. Met de Sliding Glass producten kan je het buitenseizoen moeiteloos verlengen en zo langer zorgeloos genieten van een barbecue met vrienden of een rustpauze na die duik in het zwembad. The good life, gewoon bij u thuis.

unieke glasproducten,
eigen plaatsing en atelier.

Voor al je vragen is er één aanspreekpunt, en dat is Sliding Glass. Wij maken onze schuifwanden zelf in België, meten alles eigenhandig ter plaatse op en komen ten slotte alles zelf plaatsen. Ook als je bestelt bij één van onze dealers, zijn het onze eigen vakmensen die de installatie uitvoeren. Op die manier kan ons team het productie- en plaatsingsproces van a tot z coördineren en je verwachtingen 100% inlossen.

comfort op hoog niveau

De panelen van Sliding Glass ONE werken niet zoals de standaardsystemen met glazen wanden. Het systeem kan volledig naar één kant geschoven worden en paneel per paneel opengeklapt worden in een hoek van 90 graden. De breedte is 3,5 cm per paneel, dus de wand kan voor 95% van zijn totale breedte opengezet worden. Zo geniet u van een vrij, open zicht en contact met uw tuin of terras. Alle rails zijn bovendien volledig ingebouwd in de vloer zodat u niet kan struikelen. Outdoor comfort zoals u het nooit eerder ervaarde.

panoramische isolatie

Dankzij het gebruik van dubbele beglazing biedt de SLIDING GLASS TWO schuifwand uitstekende thermische en akoestische isolatie. Klanten kunnen genieten van een aangename en comfortabele leefruimte, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De dubbele beglazing minimaliseert warmteoverdracht, waardoor warmteverlies wordt verminderd tijdens koude wintermaanden. Deze state-of-the-art schuifwand combineert een elegant design met geavanceerde technologieën.

want to join our team?

Sliding Glass groeit en is steeds op zoek naar glasbewerkers, CNC-operatoren en ervaren plaatsers.