Invisible Lines,
Visible Luxury

De Roll glazen schuifdeur voor buiten is naast een unieke combinatie van design, innovatie en functionaliteit, een wereldprimeur inzake minimalistische glazen schuifwanden. De systemen onderscheiden zich door het toepassen van een revolutionaire zwevende technologie, waardoor ze een ongeëvenaarde ervaring bieden in de wereld van minimalistische schuiframen.

Glazen schuifdeur met minimalistisch ontwerp en onzichtbare onderprofiel

Het minimalistische design van ROLL, gekenmerkt door het ontbreken van het onderprofiel, benut natuurlijk licht optimaal en opent de deur naar nieuwe mogelijkheden voor ruimtelijk ontwerp. Het resultaat is een schuifraam zonder dorpel dat een ongehinderd zicht en een gevoel van onbegrensde vrijheid biedt, waardoor elk interieur baadt in licht en openheid.

Bezoek onze gloednieuwe showroom & ontdek de ROLL in een huiselijke setting.

Schuifraam zonder dorpel

Pionier in gebruiksgemak

ROLL zet nieuwe normen voor gebruiksgemak met een ontwerp dat tot 3,2m breed en 400 kg per paneel kan ondersteunen, zonder in te leveren op esthetiek of prestatie. De innovatie van een schuifraam zonder dorpel minimaliseert niet alleen onderhoudsvereisten, maar bevordert ook de duurzaamheid en integriteit van uw ruimte op lange termijn. ROLL is de perfecte glazen schuifdeur voor buiten, tegen alles bestand!

schuifraam aluminium

Luchtdoorlatendheid

Luchtdoorlatendheid Klasse 4. De Roll schuifwanden voldoen aan de hoogste normen van luchtdoorlatendheid (EN 1026:2016 EN 12207:2016). Dit schuifraam zonder dorpel levert uitzonderlijke prestaties, wat bijdraagt aan een comfortabel en energiezuinig thuis.

Waterdichtheid

Waterdichtheid Klasse E750. Ontworpen om de elementen te weerstaan, behalen de Roll systemen de waterdichtheids-klasse E750 (EN 1027:2016 EN 12208:1999), de integratie van een schuifraam zonder dorpel versterkt de bescherming tegen waterinfiltratie.

Windbelasting

Windbelasting Weerstand Klasse C2. Sterkte en duurzaamheid zijn kernaspecten van de Roll, schuifraam zonder dorpel, met een windbelasting weerstand van klasse C2 (EN 12211:2016 EN 12210:2016) om de integriteit van uw ruimte te waarborgen.

Thermische transmissie

Thermische Transmissie. Met een uitzonderlijke thermische transmissieprestatie, biedt de Roll, het minimalistische schuifraam, een Uw-waarde van 1,02 W/m²K met een Ug-waarde van 0,70, voor een energie-efficiënte barrière tegen koude en warmte.

Offerte aanvraag
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.
Fill out this field