Draaibare glazen schuifwand Limburg (Hasselt)

Draaibare glazen schuifwand Limburg (Hasselt)

Draaibare glazen schuifwand Limburg (Hasselt)

Breng Spaanse Elegantie naar Limburg met SLIDING GLASS

In het hart van Limburg, Hasselt, heeft SLIDING GLASS een buitenruimte van een luxe villa omgetoverd met onze draaibare glazen schuifwand. Geïnspireerd door de weelderige stijl van Spaanse villa’s, biedt dit glazen schuif-draaisysteem een ongekende openheid en een naadloze verbinding met een prachtig overdekt terras en zwembad.

Een Zwembadomgeving Heruitgevonden

Onze draaibare glazen schuifwand , de ONE,  in Limburg (Hasselt) brengt de serene sfeer van een Spaanse villa naar uw achtertuin. Het systeem biedt een uitgestrekt uitzicht op uw zwembad en verrijkt de esthetiek van uw luxe villa, terwijl het een praktische oplossing biedt voor het Belgische klimaat.

Op Maat Gemaakt voor Uw Exclusieve Villa

SLIDING GLASS staat bekend om zijn maatwerkoplossingen in Hasselt. Ons glazen schuif-draaisysteem wordt zorgvuldig ontworpen om te integreren met de architectuur en het thema van uw luxe villa, waardoor de Spaanse stijl en elegantie van uw buitenruimte wordt versterkt.

Verhoog de Beleving en Waarde van uw Woning

De keuze voor een draaibare glazen schuifwand van SLIDING GLASS is een investering in de levenskwaliteit en de marktwaarde van uw woning in Hasselt. U geniet van een verlengd buitenseizoen en een flexibele ruimte die het hele jaar door comfort en luxe biedt.

Waarom Kiezen voor SLIDING GLASS in Hasselt?

Voor diegenen in Limburg die streven naar het summum in buitenleven, biedt SLIDING GLASS in Hasselt een ongeëvenaarde mix van kwaliteit, innovatie en esthetische schoonheid. Ons toegewijde team werkt nauw met u samen om een buitenruimte te creëren die uw verwachtingen overtreft.

Transformeer uw Buitenruimte met SLIDING GLASS

Bent u klaar om uw terras in Hasselt om te vormen tot een luxe toevluchtsoord dat doet denken aan de Spaanse villa’s? Ontdek de mogelijkheden die ons draaibare glazen schuifwand en schuif-draaisysteem bieden. Laat SLIDING GLASS u begeleiden naar de realisatie van een buitenruimte waar elke dag voelt als een vakantie in Spanje.

Contact 

Contacteer ons via hello@slidingglass.be of boek een afspraak/vraag een offerte aan

Showroom Sliding Glass

ma: op afsrpaak

di-vrij: 10-18u

zat: 10-17u

Inspiratie