Draaibare glazen schuifwand Vlaams-Brabant (Oud-Heverlee)

glazen schuif-draaisysteem Vlaams-Brabant (Oud-Heverlee)

Draaibare glazen schuifwand Vlaams-Brabant (Oud-Heverlee)

Glazen schuif-draaisysteem, de ONE,  in Oud-Heverlee

In de serene gemeente Oud-Heverlee heeft SLIDING GLASS een unieke binnenruimte opnieuw gedefinieerd. Door de installatie van ons verfijnde glazen schuif-draaisysteem tussen het zwembad en de sauna/relaxruimte, creëren we een naadloze overgang die zowel privacy als openheid biedt. Dit innovatieve systeem verrijkt uw ontspanningsmomenten met een gevoel van ruimtelijkheid en licht.

Een Harmonieuze Ontspanningservaring

De implementatie van onze SLIDING GLASS technologie in Oud-Heverlee is meer dan een esthetische keuze; het is een functionele innovatie die de manier waarop u interacteert met uw leefruimte transformeert. De glazen schuif-draaisystemen bieden flexibiliteit en comfort, waardoor u moeiteloos kunt kiezen tussen een open ruimte die de zwembad- en saunagebieden verbindt of een meer afgezonderde setting voor rust en privacy.

Op Maat Gemaakt voor Uw Levensstijl

We begrijpen dat elke levensstijl uniek is. Daarom wordt ons SLIDING GLASS systeem aangepast aan de specifieke behoeften van uw huis. Of het nu gaat om het benadrukken van de architecturale schoonheid van uw woning of het bieden van praktische oplossingen voor uw wellnessruimte, onze op maat gemaakte aanpak garandeert een perfecte harmonie tussen vorm en functie.

Voeg Waarde Toe aan Uw Huis

Kiezen voor SLIDING GLASS in betekent kiezen voor een verhoging van zowel esthetiek als functionaliteit. Dit systeem verhoogt niet alleen de visuele aantrekkelijkheid van uw interieur maar draagt ook bij aan de algehele waarde van uw woning, door het toevoegen van een luxe en moderne toets.

Kies SLIDING GLASS voor Uw Binnenruimte

Voor iedereen die hun binnenruimte willen verrijken met een gevoel van luxe en openheid, biedt SLIDING GLASS een oplossing die esthetiek en gebruiksgemak combineert. Ons toegewijde team staat klaar om uw visie tot leven te brengen, met een focus op kwaliteit en precisie.

Transformeer Uw Wellnessruimte

Bent u klaar om de binnenruimte van uw woning te transformeren met een glazen schuif-draaisysteem? Neem contact op met SLIDING GLASS en laat ons u helpen bij het creëren van een vloeiende overgang tussen uw zwembad en sauna/relaxruimte, waar comfort en stijl hand in hand gaan.

Contact 

Contacteer ons via hello@slidingglass.be of boek een afspraak/vraag een offerte aan

Showroom Sliding Glass

ma: op afsrpaak

di-vrij: 10-18u

zat: 10-17u

Inspiratie

Vakantieperiode

Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

Dit zal sluiten in 0 seconden