Glazen schuif-draaisysteem Antwerpen

Glazen Schuif-Draaisysteem Antwerpen

Glazen schuif-draaisysteem Antwerpen

 

Ontdek het Glazen Schuif-Draaisysteem Antwerpen: Een Luxueuze Toevoeging aan uw Overdekte Terras

Welkom bij SLIDING GLASS! We zijn trots om ons innovatieve glazen schuif-draaisysteem in Antwerpen te introduceren, een perfecte oplossing voor uw overdekte terras. Dit systeem zorgt voor een lichte, luchtige ruimte met een prachtig uitzicht op uw vijver, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

Flexibiliteit en Extra Ruimte

Bent u op zoek naar meer woonruimte in de vorm van een balkon, tuinkamer of poolhouse zonder uw zicht te verliezen? Of wilt u uw terras uitbreiden en tegelijkertijd beschut blijven tegen regen, wind en felle zon? Ontdek het glazen schuif-draaisysteem Antwerpen.

Ons ONE systeem met schuifbare glaspanelen biedt meer contact met de omgeving en stelt u in staat de openheid naar wens aan te passen aan alle weersomstandigheden. In de winter geniet u van een aangenaam klimaat achter glas, en in de zomer zorgt u voor een fris briesje door de panelen open te schuiven. Het systeem is bijzonder sterk en biedt talloze mogelijkheden om het buitenleven naar binnen te brengen, waardoor u het buitenseizoen moeiteloos kunt verlengen. Zo kunt u langer genieten van een barbecue met vrienden of een rustpauze na een duik in het zwembad.

Maatwerk tot op de Millimeter

Sliding Glass is het antwoord op minder gebruiksvriendelijke vouw- en schuifsystemen die een vrij zicht belemmeren. Flexibiliteit is onze grootste troef. De constructie van ons glazen schuif-draaisysteem Antwerpen is zo ontworpen dat u handig kunt spelen met de glazen panelen en daardoor ruimte wint in plaats van verliest. We werken volledig op maat, waarbij onze vakmannen in ons eigen atelier met gespecialiseerde CNC-machines elk ontwerp tot in de puntjes realiseren.

Ook wat de kleuren van de aluminium profielen betreft, is alles mogelijk. Zo blijft de stijl van uw terras, balkon of poolhouse in harmonie met uw woning of appartement.

Hoogwaardige Installatie

Voor al uw vragen is er één aanspreekpunt: Sliding Glass. Wij maken onze schuifwanden zelf in België, meten alles eigenhandig ter plaatse op en komen ten slotte alles zelf plaatsen. Ook als u bestelt bij een van onze dealers, zijn het onze eigen vakmannen die de installatie uitvoeren. Op die manier kunnen we het productie- en plaatsingsproces van A tot Z coördineren en uw verwachtingen 100% inlossen.

Unieke Kenmerken van het Glazen Schuif-Draaisysteem Antwerpen

De panelen van Sliding Glass werken niet zoals standaardsystemen met glazen wanden. Ons systeem kan volledig naar één kant geschoven worden en paneel per paneel opengeklapt worden in een hoek van 90 graden. De breedte is 3,5 cm per paneel, dus de wand kan voor 95% van zijn totale breedte opengezet worden. Zo geniet u van een vrij, open zicht en contact met uw tuin of terras. Alle rails zijn bovendien volledig ingebouwd in de vloer zodat u niet kan struikelen. Dit biedt een outdoor comfort zoals u het nooit eerder ervaarde.

Glazen Schuif-Draaisysteem Antwerpen voor Professionals

Bent u als bouwpromotor, aannemer of architect op zoek naar een vernuftig systeem van Belgische makelij om de buitenruimte van appartementen te vergroten en deze het hele jaar door als extra leefruimte te gebruiken? Ontdek dan de technische mogelijkheden en troeven van ons glazen schuif-draaisysteem Antwerpen. Doordat we poolhouses, terrassen en balkons kunnen ombouwen tot extra bruikbare en beschermde binnenruimte, vormen onze schuifbare glazen wanden een enorme meerwaarde voor uw projecten.

Onze constructie is 100% dragend doordat het gewicht van de wanden over de hele lengte verdeeld is en steunt op het onderste profiel. Ook van storende rails is er geen last, aangezien deze geïntegreerd zijn in het geheel. Bovendien is onze constructie uitvoerig getest en resistent tegen rukwinden tot 234 km/u, wat zorgt voor extra veiligheid en comfort.

Bezoek Onze Showroom

Bent u geïnteresseerd in Sliding Glass en wilt u het product in real life uittesten? Kom dan zeker een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom. Hier ervaart u alle mogelijkheden van het glazen schuif-draaisysteem Antwerpen en maken we met plezier tijd om uw plannen te bespreken en een voorstel op maat uit te werken.

Contacteer Ons

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via hello@slidingglass.be.

U kunt ook een offerte aanvragen of langskomen in onze showroom.

Showroom Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 – 18:00 (Donderdag: 14:00 – 18:00)
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00

Wij helpen u graag verder en kijken ernaar uit om uw overdekte terras te transformeren met ons innovatieve glazen schuif-draaisysteem Antwerpen!

Inspiratie