Draaibare glazen schuifwand Limburg (Tessenderlo)

Draaibare glazen schuifwand Tessenderlo (Limburg)

Draaibare glazen schuifwand Limburg

Grenzeloze Elegance in Tessenderlo: Het Glazen Schuif-Draaisysteem van SLIDING GLASS

In Tessenderlo, hartje Limburg, heeft SLIDING GLASS een nieuwe dimensie aan luxe gegeven met de installatie van het ONE schuif-draaisysteem. Aan een vredige vijver hebben we een overdekt terras voorzien van een draaibare glazen schuifwand die elegantie en natuur samenbrengt.

Een Verfijnd Limburgs Landschap Binnen Handbereik

Onze draaibare glazen schuifwand in Tessenderlo opent letterlijk de deuren naar de schoonheid van Limburg. Het schuif-draaisysteem is ontworpen om bewoners een panoramisch uitzicht te bieden terwijl ze beschut blijven onder hun terras.

SLIDING GLASS ONE: Innovatie aan de Waterkant

Dit glazen schuif-draaisysteem in Limburg, geïnstalleerd aan een overdekt terras, biedt niet alleen bescherming tegen de elementen maar vormt ook een naadloze overgang naar de buitenruimte. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de reflecties op de vijver.

Maatwerk Ontmoet Natuur in Tessenderlo

Onze aanpak in Tessenderlo is altijd een van maatwerk. SLIDING GLASS ONE wordt aangepast aan de unieke wensen van elke klant, waardoor elk terras een persoonlijke toets krijgt.

De Ultieme Buitenervaring in Limburg

Met een eenvoudige beweging transformeert de draaibare glazen schuifwand uw terras in Tessenderlo tot een uitnodigende buitenruimte. Het is een uitbreiding van uw huis waar u het hele jaar door kunt genieten van het Limburgse landschap.

Kies voor SLIDING GLASS in Tessenderlo

Of u nu in Tessenderlo woont of ergens anders in Limburg, kies voor het SLIDING GLASS ONE schuif-draaisysteem voor uw overdekt terras. Laat ons team u begeleiden

Contacteer ons via hello@slidingglass.be of boek een afspraak/vraag een offerte aan

Showroom Sliding Glass

ma: op afsrpaak

di-vrij: 10-18u

zat: 10-17u

Inspiratie