Glazen schuifsysteem dubbel glas KNOKKE

SLIDING GLASS I Glazen schuifwanden

Glazen schuifsysteem dubbel glas Knokke

 

Draaibare glazen schuifsysteem: stijlvolle innovatie voor horeca in Knokke

Knokke, een stad die luxe en verfijning ademt, is nu rijker aan een horeca-ervaring die deze kwaliteiten weerspiegelt. Dankzij de installatie van een draaibare glazen schuifwand, een kenmerk van het gerenommeerde SLIDING GLASS TWO, genieten gasten in deze kuststad van een naadloze overgang tussen binnen en buiten.

Geniet van natuurlijke lichtinval en flexibiliteit

In een omgeving waar elk detail telt, biedt de draaibare glazen schuifwand van SLIDING GLASS TWO niet alleen een overvloed aan natuurlijk licht maar ook de flexibiliteit die essentieel is voor de dynamische horeca in Knokke. Met een simpele beweging passen uitbaters hun ruimte aan voor privé-evenementen, zonnige dagen of beschut dineren.

Een trefpunt van comfort en stijl

Deze horecazaak in Knokke verandert in een trefpunt van comfort en stijl, waar de draaibare glazen schuifwand zorgt voor een onbelemmerde blik op de levendige straten of de rustgevende zeelucht. Het dubbelglas garandeert daarbij isolatie en akoestisch comfort, essentieel voor een intieme sfeer.

Een slimme keuze voor duurzaam ondernemen

Het kiezen voor een draaibare glazen schuifsysteem van SLIDING GLASS TWO is een slimme keuze voor ondernemers in Knokke. Het verbetert niet alleen de esthetiek en het comfort, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid en efficiëntie van de horecagelegenheid.

 

Contacteer ons via hello@slidingglass.be of boek een afspraak/vraag een offerte aan

Showroom Sliding Glass

ma: op afsrpaak

di-vrij: 10-18u

zat: 10-17u

Inspiratie

Vakantieperiode

Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

Dit zal sluiten in 0 seconden