glazen schuifwand poolhouse Hoegaarden

Glazen schuifwand poolhouse : Luxe & functionaliteit

Welkom bij SLIDING GLASS, dé specialist in glazen schuifwanden voor uw poolhouse. Met een glazen schuifwand poolhouse kunt u uw buitenruimte transformeren tot een stijlvolle en functionele leefomgeving. Onze schuifwanden zijn ontworpen om het hele jaar door comfort en bescherming te bieden, ongeacht de weersomstandigheden.

Ontdek onze projecten:

Maximale bescherming

De SLIDING GLASS schuifwand creëert een stevige barrière tegen wind en regen, zodat uw poolhouse altijd droog en comfortabel blijft. Geen zorgen meer over regen die uw poolhouse binnendringt en uw meubilair of vloer beschadigt.

Geluidsreductie

Naast bescherming tegen wind en regen, draagt de glazen schuifwand poolhouse ook bij aan de vermindering van omgevingsgeluiden. Dit resulteert in een serene en vreedzame sfeer, waar u in alle rust kunt ontspannen en ongestoord kunt genieten van uw buitenruimte.

Esthetiek & uitzicht

De transparante panelen zorgen voor een onbelemmerd uitzicht op uw tuin of zwembad. U kunt blijven genieten van het prachtige landschap en de natuurlijke lichtinval, terwijl u beschermd blijft tegen ongunstige weersomstandigheden.

Flexibiliteit

Bij mooi weer kunt u de panelen volledig openen om de frisse lucht binnen te laten, en bij slecht weer sluit u ze eenvoudig om een beschutte en comfortabele ruimte te creëren. Onze schuifwanden zijn eenvoudig te bedienen en bieden maximale flexibiliteit.

unieke glasproducten,
eigen plaatsing en atelier.

Bij SLIDING GLASS staat vakmanschap centraal. Wij vervaardigen onze glazen schuifwanden in ons atelier in Sint-Truiden en garanderen een vlekkeloze installatie. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering begeleiden onze specialisten u bij elke stap. Met onze glazen schuifwand poolhouse bent u verzekerd van een product van topkwaliteit, geïnstalleerd door vakmensen.

comfort op hoog niveau

De panelen van Sliding Glass ONE werken niet zoals de standaardsystemen met glazen wanden. Het systeem kan volledig naar één kant geschoven worden en paneel per paneel opengeklapt worden in een hoek van 90 graden. De breedte is 3,5 cm per paneel, dus de wand kan voor 95% van zijn totale breedte opengezet worden. Zo geniet u van een vrij, open zicht en contact met uw tuin of terras. Alle rails zijn bovendien volledig ingebouwd in de vloer zodat u niet kan struikelen. Outdoor comfort zoals u het nooit eerder ervaarde.

panoramische isolatie

Dankzij het gebruik van dubbele beglazing biedt de SLIDING GLASS TWO schuifwand uitstekende thermische en akoestische isolatie. Klanten kunnen genieten van een aangename en comfortabele leefruimte, ongeacht de weersomstandigheden buiten. De dubbele beglazing minimaliseert warmteoverdracht, waardoor warmteverlies wordt verminderd tijdens koude wintermaanden. Deze state-of-the-art schuifwand combineert een elegant design met geavanceerde technologieën.