SLIDING GLASS
GLAZEN SCHUIFWAND TERRAS / POOLHOUSE

Welkom bij SLIDING GLASS, dé specialist in hoogwaardige, een op maat gemaakte glazen schuifwand in België. Of u nu op zoek bent naar een glazen schuifwand voor terras, een schuif-draaisysteem of een draaibare schuifwand in dubbel glas voor uw poolhouse, veranda, appartement, horecazaak of winkel.

Wij hebben de expertise in huis om uw renovatie- of nieuwbouwproject te realiseren.

Uniek schuif-draaisysteem enkel glas

Glazen schuifwand enkel glas

Ons schuif-draaisysteem ‘The One’ onderscheidt zich door zijn minimalistische design zonder verticale profielen, waardoor het volledige zicht en verbinding met uw exterieur behouden blijft. Geniet van tot wel 95% opening voor een ultiem gevoel van vrijheid en ruimte.

Glazen schuifwand dubbel glas

Draaibare glazen wand met dubbel glas

Beleef een nieuw niveau van comfort met onze dubbelglas schuifwanden, die niet alleen zorgen voor een optimale thermische isolatie, maar ook voor een serene geluidsdemping. Kies voor Sliding Glass en verhef uw woonervaring met een glazen schuifwand die design, innovatie en functionaliteit naadloos combineert. Stap in een wereld van transparantie en ontdek met Sliding Glass een revolutionaire manier van wonen.

 

Glazen schuifwand zonder onderrail

Naadloze verbinding tussen binnen & buiten

Ontdek de ROLL , waarbij een combinatie van design, innovatie en functionaliteit leidt tot een zwevende ervaring. Onze schuifwanden zijn uniek dankzij hun zwevende technologie zonder onderrail, waardoor ze een vlekkeloze en revolutionaire ervaring bieden. Zet de stap naar een ongekende transparantie met SLIDING GLASS.

 

Extra ruimte,
à la carte met onze glazen schuifwanden...

Met Sliding Glass brengt u luxe naar uw poolhouse of overdekt terras. Onze glazen schuifwanden zijn speciaal ontworpen om het hele jaar door een comfortabele en stijlvolle ervaring te bieden. Ze zijn de ideale keuze voor diegenen die hun poolhouse of overdekt terras willen transformeren tot een ruimte van ontspanning en stijl.

Uw glazen schuifwand in België ?
Eigen plaatsing en atelier.

Bij Sliding Glass staat vakmanschap centraal. Wij vervaardigen onze glazen schuifwanden in ons atelier in Sint-Truiden en garanderen een vlekkeloze installatie. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering, onze specialisten begeleiden u bij elke stap.