SLIDING GLASS opent nieuwe productie-eenheid in Sint-Truiden.

In januari 2022 werd een significant nieuw hoofdstuk ingeluid met de feestelijke opening van onze nieuwe, grotere en meer efficiënte productie-eenheid in Sint-Truiden, speciaal ontworpen voor de vervaardiging van glazen schuifwanden. Deze strategische uitbreiding symboliseert niet alleen onze groei en toewijding aan kwaliteit, maar markeert ook onze onophoudelijke inzet om te innoveren in de productie van glazen schuifwanden.

De keuze voor Sint-Truiden als locatie voor onze nieuwe productiefaciliteit was een doordachte beslissing, gedreven door de wens om zowel onze productiecapaciteit te vergroten als onze processen te stroomlijnen. Hierdoor kunnen we de productietijden aanzienlijk verminderen, wat direct ten goede komt aan onze klanten door snellere leveringstijden voor onze SLIDING GLASS installaties. De samenwerking met onze partners, ALU2+ voor de locatieondersteuning en ENGELBOSCH voor het transport, speelt een cruciale rol in dit succesverhaal. Hun expertise en betrouwbaarheid hebben een vlotte overgang en voortdurende efficiëntie in onze operaties mogelijk gemaakt.

Deze nieuwe stap vooruit stelt ons in staat om onze belofte van uitzonderlijke klantenservice en kwalitatief hoogstaande glazen schuifwanden verder na te komen. Ons doel is altijd geweest om niet alleen te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze te overtreffen. Met deze geüpgradede productie-eenheid kunnen we nu meer dan ooit onze sales-, productie- en plaatsingsteams harmoniseren. Dit zorgt voor een gestroomlijnd proces vanaf het eerste klantcontact tot aan de uiteindelijke installatie van de glazen schuifwanden.

We zijn trots op de vooruitgang die we hebben geboekt en de verbeteringen die we hebben aangebracht in onze productieprocessen. Deze ontwikkelingen zijn een direct resultaat van ons luisteren naar de behoeften en feedback van onze klanten. Door continu te streven naar verbetering en innovatie in de productie van glazen schuifwanden, bevestigen we onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Het is deze toewijding die ons drijft om voortdurend te zoeken naar manieren om onze productie-efficiëntie te verhogen, de kwaliteit van onze installaties te verbeteren en onze klantenservice te optimaliseren. Onze investering in Sint-Truiden is een belofte aan onze klanten dat we altijd op zoek zijn naar manieren om hen beter van dienst te zijn. Bij SLIDING GLASS zijn we enthousiast over de toekomst en vastberaden om onze positie als toonaangevende producent van glazen schuifwanden te handhaven en verder uit te bouwen.

Lees ook ...