Poolhouse inrichting

Poolhouse Inrichting voor Elke Stijl

Droom je van een poolhouse dat het hele jaar door niet alleen dient als een verfrissende duikplek, maar ook als een charmante en comfortabele leefruimte? Of je nu valt voor de knusse, landelijke sfeer, een gestroomlijnde moderne look, of een tijdloze, klassieke uitstraling, de poolhouse inrichting speelt een cruciale rol in het realiseren van die droom. En ja, de toevoeging van de SLIDING GLASS ONE glazen schuifwand kan deze droom werkelijkheid maken.

Poolhouse inrichting: Landelijk charmant

Een natuurlijke oase

Voor een hartverwarmend, landelijk poolhouse is het combineren van natuurlijke materialen zoals hout en steen de sleutel. Rustieke meubels en een knusse open haard vervolledigen dit plaatje van landelijke sereniteit. De magie? Door de SLIDING GLASS ONE schuifwanden te openen, haal je de pure schoonheid van de natuur naar binnen en creëer je een ongehinderd uitzicht dat de landelijke charme van je poolhouse versterkt.

Tips & Tricks:

  • Gebruik natuurlijke materialen zoals hout en steen om een gezellige sfeer te creëren.
  • Voeg planten en bloemen toe om het buitengevoel naar binnen te brengen.
  • Een grote houten tafel is perfect voor familiebijeenkomsten en maaltijden in de buitenlucht.

Poolhouse inrichting: modern minimalisme

strak & stijlvol

Ben je fan van minimalisme? Dan is een modern poolhouse met strakke lijnen en een monochroom kleurenpalet perfect voor jou. Minimalistisch meubilair, subtiele verlichting en de juiste accenten, zoals kunstwerken of groene planten, brengen dit concept tot leven. De SLIDING GLASS ONE sluit naadloos aan bij deze stijl en benadrukt het moderne gevoel met zijn gestroomlijnde design en onbelemmerde zicht.

Tips & Tricks

  • Houd het kleurenschema neutraal met zwart, wit en grijstinten om een rustgevende ruimte te creëren.
  • Kies voor strakke lijnen in zowel meubilair als decoratie.
  • Implementeer slimme opbergoplossingen om het minimalistische thema te behouden.

Poolhouse inrichting: Tijdloos klassiek

Elegantie & comfort

Een poolhouse inrichting die een tijdloze elegantie biedt? Combineer weelderige meubels met rijke stoffen en verfijnde verlichting om deze look te bereiken. Het glazen schuif-draaisysteem van SLIDING GLASS ONE verbindt je klassiek ingerichte poolhouse moeiteloos met de buitenwereld, zonder in te boeten aan stijl of comfort.

poolhouse inrichting

Tips & Tricks

  • Combineer luxe materialen zoals fluweel en leer met elegante meubelstukken.
  • Gebruik klassieke patronen in tapijten, gordijnen en kussens voor een rijke textuur.
  • Stel een intieme zithoek samen met comfortabele fauteuils en een bijzettafel voor drankjes.

Maak Nu een Afspraak in Onze Showroom of Vraag een Offerte aan

Geïnspireerd om je poolhouse nieuw leven in te blazen met een stijl die bij je past?

Ontdek hoe SLIDING GLASS ONE de inrichting van je poolhouse kan transformeren. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies of vraag direct een offerte aan. Ons team en dat van studio DP staat klaar om je te helpen een oase van licht, luxe en comfort te creëren.

Contacteer ons via hello@slidingglass.be of boek een afspraak/vraag een offerte aan

Showroom Sliding Glass

ma: op afsrpaak

di-vrij: 10-18u

zat: 10-17u

Lees ook ...

Vakantieperiode

Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

Dit zal sluiten in 0 seconden