Opening nieuwe showroom Tienen

Opening nieuwe showroom 🔥

Laat je op zaterdag 2 en zondag 3 december meevoeren op een reis waar bijzondere interieurtrends en innovatieve glazen schuifsystemen samensmelten in stijl, elegantie en vernieuwing. Verwacht tijdens deze opendays van onze vernieuwde showroom het onverwachte, waar de grens tussen binnen- en buiteninterieurs vervaagt.

Registreer je reis via onderstaande link en laat je onderdompelen in de magie, vergezeld van een heerlijk glas champagne of verrassende cocktail. We verheugen ons op je gezelschap tijdens dit bijzondere weekend, waar een echo van kleur, luxe, innovatie en mysterie zal blijven hangen …

Lees ook ...

Vakantieperiode

Van 13 tot en met 27 juli genieten we met het voltallige team van onze zomervakantie.

Dit zal sluiten in 0 seconden