Ferme Koer

SLIDING GLASS I De glazen schuifwand voor je poolhouse

Waar Creativiteit en Sliding Glass Samenkomen.

In het jaar 2020 betraden Cindy & Pieter-Jan vol enthousiasme onze showroom met een buitengewoon idee dat de basis zou vormen voor de transformatie van een verouderde schuur tot een adembenemende trouw- en evenementenlocatie. Het stel had een duidelijke visie: een schuur die uitkijkt op een prachtige tuin en vergezichten, maar die ook in staat zou zijn om bij mooi weer volledig open te gaan en de binnenruimte naadloos met de buitenkoer te verbinden. Het Belgische weer mag dan onvoorspelbaar zijn, maar dat zou niet langer een belemmering mogen vormen voor de meest memorabele feestelijke momenten.

De transformatie van Ferme Koer

Met trouwfeesten en andere evenementen die vaak ver van tevoren worden geboekt. Cindy & Pieter-Jan wisten dat ze iets bijzonders nodig hadden om hun droomlocatie aan te vullen. Hier komt Sliding Glass, The One, in het spel. In nauwe samenwerking met Cindy & Pieter-Jan gingen we aan de slag om te bepalen hoe deglazen schuifwanden konden worden geïntegreerd om het binnen- en buitenleven harmonieus te verenigen.

De passie van Cindy & Pieter-Jan voor hun project was duidelijk voelbaar toen ze zelf begonnen aan de voorbereidende werkzaamheden om Sliding Glass ONE te verwelkomen. Nadat de basis was gelegd, voerde onze expert Kristof nauwkeurige metingen uit en bespraken ze samen de verdere finesses van het ontwerp. Langzaam maar zeker begon het plaatje compleet te worden, en bij de uiteindelijke afronding werd de ware magie van The One onthuld.

Wat de ervaring bij Ferme Koer echt onderscheidt, is het persoonlijke stempel van Cindy & Pieter-Jan. Ze hebben bijna alle verbouwingen eigenhandig uitgevoerd, waardoor de locatie een warme en uitnodigende uitstraling heeft die respect toont voor de historische elementen van de schuur. Het is een ruimte die niet te stijf aanvoelt, maar eerder doordrenkt is van hun ziel en creativiteit.

Creativiteit in tijden van COVID-19

In 2021 brak de COVID-19-pandemie uit, maar in plaats van bij de pakken neer te zitten, toonden Cindy & Pieter-Jan opnieuw hun creatieve denkwijze. Ze transformeerden de schuur tot een overnachtingsruimte met een sauna, wat een verrassend succes bleek te zijn. Terwijl de wereld zich aanpaste aan het ‘nieuwe normaal’, zag het echtpaar nog meer mogelijkheden en lanceerden ze “Ferm Café”. Gasten konden nu genieten van een drankje in de charmante binnenruimte, beschermd tegen de elementen. Maar wanneer het weer meezat, was er altijd de Sliding Glass, The One, om een naadloze overgang naar de buitenkoer mogelijk te maken, waardoor een prachtige samensmelting van binnen en buiten ontstond.

Tegenwoordig bloeit Ferme Koer als een exclusieve evenementenlocatie. Of je nu een magische bruiloft, een hartelijke familiebijeenkomst, een bedrijfsfeest of een andere viering plant, Cindy & Pieter-Jan staan klaar om een persoonlijke touch toe te voegen aan elk aspect van jouw speciale dag. Met de Sliding Glass als betrouwbare partner, ben je verzekerd van een locatie die zich aanpast aan elke situatie en elk weertype.

Maak je droom waar

Dus als je op zoek bent naar een betoverende plek waar verleden en heden samenkomen, waar persoonlijke passie en functionaliteit hand in hand gaan, dan hoef je niet verder te zoeken dan Ferme Koer. Laat Cindy & Pieter-Jan je verwelkomen in hun meesterwerk en laat je dromen uitkomen in een ruimte die zowel inspirerend als onvergetelijk is.

Ferme koer: www.fermekoer.be

Foto’s: https://wearekurieus.com/

INSIGHTS

Beide schuifwanden, ONE en TWO, bieden unieke voordelen en verschillende belevingen, afhankelijk van de omgeving waarin ze worden gebruikt. ONE richt zich op een naadloze overgang tussen binnen en buiten, met volledige wind- en waterbestendigheid, terwijl TWO zich richt op verbeterde akoestische en thermische eigenschappen, met behoud van een minimalistisch ontwerp. Het maken van de juiste keuze tussen de twee hangt af van de specifieke behoeften van de ruimte en de gewenste beleving.

Welke schuifwand je ook kiest, beide producten dragen bij aan het creëren van een unieke en veelzijdige ruimte waarin je kunt genieten van het buitenleven zonder concessies te doen aan comfort en bescherming.

Bijna overtuigd? Neem vandaag nog contact met ons op, boek je persoonlijke afspraak en bekijk zelf een realisatie van de glazen schuifwand.

Lees ook ...