.01

GLAZEN SCHUIFWANDEN

Een comfortabele woonruimte, zoals balkon, poolhouse of tuinkamer, ombouwen of bijbouwen zonder buitenzicht te verliezen? Een uitbreiding van een buitenterras en toch afgeschermd zitten van regen en wind? Ja, graag! Dankzij het uitgebreid assortiment aan schuifbare glaspanelen behoud je niet alleen het contact met buitenomgeving en natuur maar regel je ook de openheid in functie van de huidige buitentemperaturen. In ons centraal Europees klimaat geen overbodige luxe en een ideale manier om langer en meer kunnen te genieten.

VIDEO INSPIRATIE

The One garandeert je een ongelofelijk ononderbroken panoramisch zicht in gesloten toestand. Moeiteloos  te openen en door het unieke parkeersysteem verlies je een minimale ruimte eens geopend. 

De  Pro High, de reus in ons assortiment van hangende glazen schuifwanden, uniek in België. Met een maximum hoogte van 4.30 meter leggen we de lat zeer hoog, letterlijk. Moeiteloos te bedienen door de ingenieuze versterkte RVS rollers.

De  Pro Updo, ons hangend glazen schuifwand zonder tussen profielen en onder rail. Ideaal als je geen onder rail kan plaatsen maar toch een maximaal panoramisch zicht wenst te behouden. 

Met ons nieuw multi rail Easy Slide” systeem haal je het meest eenvoudig en duurzaam glazen schuifwand van zijn soort  in huis. Eindeloos uitbreidbaar en budgetvriendelijk.